Demenskoordinatorernes Årskursus 2023

sep 19, 2023

Demensvenlige løsninger, der kan hjælpe demensramte med at få en så almindelig dagligdag som muligt. Det er Tunstalls budskab, når vi taler med demenskoordinatorer, demenskonsulenter og andre inden for demensområdet. Den 13.-15. september var mange af dem samlet til Demenskoordinatorernes Årskursus i Nyborg. Dagene gav derfor rig mulighed for dialog om teknologi, der kan hjælpe demensramte i hverdagen.

Ældreminister Mette Kierkgaard åbnede Demenskoordinatorernes Årskursus 2023

Mette Kierkgaard mødte op i Nyborg med fokus på især at nedbringe anvendelsen af antipsykotisk medicin. Hun nævnte bl.a., at vi skal lære af de lokale enheder, hvor det er lykkedes at nedbringe forbruget. Direkte henvendt til demenskoordinatorerne sagde hun: "I repræsenterer en imponerende buket af aktiviteter og faglighed, som I byder ind med hver eneste dag."

Tunstall er en demensvenlig virksomhed

Tunstall er naturligvis med, da vi er en demensvenlig virksomhed, hvor alle medarbejdere uddannes til demensvenner – i samarbejde med Alzheimerforeningen. Vi havde derfor en stand i udstillerområdet, hvor Henrik Zeyn og Jesper Dyrhøj stod klar til en snak. Samtalerne omhandlede både sikring af demensramte på plejehjem, hospitaler og i egen bolig. Uanset hvilken situation eller stadie den demensramte er i, så har vi løsninger, der kan hjælpe på forskellig vis.

Tunstall leverer den helt rigtige løsning i forhold til den konkrete situation. Det gælder i forhold til borgerne med demens, men også for kommunikation og sikring af personalet. Hos Tunstall værdsætter vi dialogen med demenskoordinatorerne, da det sikrer en altid opdateret viden om demensområdet, der er en kerneopgave for os.

Efteruddannelse af demenskoordinatorer

Demenskoordinatorernes Årskursus er en årlig tilbagevendende begivenhed. Det er samlingsstedet for fagfolk, der arbejder indenfor demensområdet. Årskursus benyttes også som en årlig efteruddannelse af de mange deltagere.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info