16 februar 2018

Ændringer i indskud for unge og familier


Bestyrelsen har gennemført en række ændringer i indskudsstrukturen for unge og familier.

Overvejelserne har været, (a) at lette optagelsen for familier, (b) at lette overgangen fra junior til senior, (c) at lette ”risikoprofilen” på seniorindskuddet på kr. 40.000, (d) at tilbyde nye ansøgere på 70+ år et medlemskab uden indskud

Siden klubbladet udkom, har bestyrelsen arbejdet yderligere med de forskellige ordninger, som skitseres i detaljer her:

Ad (a): Familiemedlemskab (indskud)
Ved samtidig indmeldelse af en familie bestående af to (samboende) voksne og et eller flere børn op til 29 år reduceres indskuddet for forældre nummer to til kr. 30.000, og der betales blot halv pris på det for barnet/børnene gældende indskud.

Ad (b): Juniorindskud
Indskuddet for juniorer og ungseniorer er nu:

  • Ansøgere op til 15 år: Et straksindskud på kr. 15.000 kan vælges
  • Ansøgere op til 21 år: kr. 20.000
  • Ansøgere på 22-25 år: kr. 25.000
  • Ansøgere på 26-29 år: kr. 30.000

Samtidig fremrykkes ratebetalingen, så indskuddet typisk er afviklet, inden man flytter hjemmefra.

For alle eksisterende juniorer der er i en igangværende afdragsordning, betyder dette, at alle er blevet kontaktet med orientering om:

  • Alle indskud tilpasses, så ingen igangværende ordninger er dyrere end ved indmeldelse i dag (der tilbagebetales ikke allerede betalt indskud). For rigtig mange har dette betydet en reduktion i deres indskud.
  • Afdragsprofilen forkortes, så indskud er færdigafdraget hurtigere i lighed med nye indmeldtes

Ad (c): Ændret afdragsprofil for seniorindskud
Såfremt et nyt RGK-medlem ønsker at afdrage indskuddet (kr. 40.000), betales det nu over seks år med kr. 7.500 hvert år. På denne måde håber vi, at det er muligt at tiltrække nye medlemmer, der betragter den nye afdragsprofil som lidt mindre ”risikobetonet”. En mulig effekt kan være, at ansøgere fra klubber med højt kontingent vil opleve en lettelse i den årlige betaling allerede fra indmeldelsesåret.

Ad (d): Mulighed for medlemskab uden indskud for 70+
Som alternativ til indskuddet på kr. 40.000 tilbydes ansøgere på mindst 70 år optagelse uden indskud mod betaling af et fast tillæg på kr. 4.000 til det årlige kontingent for den valgte medlemskategori.

Bestyrelsen forventer med ovennævnte tiltag at kunne medvirke til, at eksisterende medlemmer forbliver i klubben, ligesom nye medlemmer vælger Rungsted Golf Klub.

(c) Rungsted Golfklub 2018