Ovako auttaa asiakkaita ymmärtämään teräshankintojensa hiilijalanjälkeä
Julkaistu 4.11.2020
Ovako pystyy nyt kertomaan jokaisen tuotteensa hiilijalanjäljen. Tämän mahdollistaa uusi CO2 laskin, Carbon Calculator, jonka avulla voimme näyttää asiakkaille tuotteittemme CO2 jalanjäljen koko kuvan.
 
 
”Asiakkaat haluavat yhä useammin todisteita siitä, että he tekevät vastuullisia ostopäätöksiä. Siksi olemme erittäin iloisia, että pystymme kertomaan heille tuotteidemme hiilijalanjälkeä kuvaavat luvut”, sanoo Ovakon vastuullisuus- ja turvallisuusjohtaja Katarina Kangert.

Carbon Calculator on Ovakolle jälleen uusi askel kohti parempaa asiakaspalvelua. Ovako on aiemmin ottanut käyttöön kaikkien kuumavalssattujen tankotuotteidensa ilmastoselosteet kaikilla kolmella terästehtaalla Suomessa ja Ruotsissa.


80 prosenttia pienempi hiilijalanjälki

Valmistamme Ovakolla kestävästi ja vastuullisesti puhdasta ja lujaa terästä. Tuotantomme ympäristöystävällisyys perustuu mm. pääraaka-aineena käytettävään kierrätysromuun ja vähähiiliseen pohjoismaiseen sähköntuotantoon. Tämän ansiosta Ovakon terästuotteiden hiilijalanjälki on peräti 80 prosenttia maailmanlaajuista keskiarvoa pienempi. Teräksemme ovat kuonapuhtaita ja lujia, koska minimoimme teräkseen tuotantoprosessin aikana joutuvat epäpuhtaudet. Tämä antaa Ovakon teräksille korkealuokkaiset ominaisuudet, jotka auttavat asiakkaita valmistamaan keveämpiä, lujempia ja kestävämpiä lopputuotteita.


Teräksen tyhjiökäsittelyn uudistus pienentää hiilijalanjälkeä merkittävästi Imatran terästehtaalla.


Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.