Välj kategori i ovan meny för att byta mellan ämnesområden och fylla på varukorgen
Tillbaka till startsidan för att börja om, klicka här.


Barn- och ungdomsbokskatalogen

Här kan du beställa ett eller flera exemplar av Barn- och ungdomsbokskatalogen. Efter beställning kommer en orderbekräftelse skickas till angiven e-postadress. Leveranser under 2 kg och som ej är skrymmande levereras med Postnord brev. Större försändelser går med PostNord-paket eller DSV-pall.

Beställningar hanteras av ISY Distribution AB på uppdrag av Kulturrådet. För frågor om din beställning eller faktura, maila till info@isydistribution.se

Barn- och ungdomsbokskatalogen 2023/2024
Katalogerna börjar distribueras senast 6 oktober.

Här presenteras ett urval av nya böcker och serier ur årets utgivning. Katalogen rymmer läsning för de riktigt små barnen till ungdomar och unga vuxna liksom böcker på andra språk än svenska.

Du beställer det antal kataloger du vill ha. Vid beställning av 25 kataloger fyller du i 25 i beställningsrutan nedan.

Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Beställningar som görs senast den 6/10 levereras senast 20/10

För frågor om din beställning mejla: info@isydistribution.se

Gratis
 
 
Din beställning görs via ISY Informationssystem AB 556640-3977. Genom att du lägger en beställning så samtycker du att vi registrerar dina uppgifter ang beställningen. Dina uppgifter registreras enbart för att kunna utföra leverans samt eventuella faktureringsunderlag samt för att informera om kommande skrifter. Mer om hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa genom att klicka här.