Tunstall Healthcare køber Secuvita

jun 2, 2021

Opkøbet af hollandsk virksomhed styrker Tunstalls digitale sundhedsstrategi på verdensplan. Målet er at udnytte kombinationen af teknologi og services for at optimere digitaliseringen inden for sundheds- og plejeområdet.

Secuvita har telehealth løsninger og forskellige alarmer inden for plejeområdet. I dag anvender 70.000 hollændere en løsning fra Secuvita. De vil nu også få mulighed for at benytte sig af Tunstalls teknologiske sundhedsløsninger.

Gordon Sutherland, CEO for Tunstall Group, udtaler:
”Jeg er glad for at meddele Tunstalls overtagelse af Secuvita. Patrick Gaasbeek og teamet på Secuvita har bygget en stærk virksomhed baseret på lignende værdier som Tunstall; en stærk samarbejdstilgang til kunder, højt niveau af ansvarlighed og en passion for kontinuerlig innovation og service.

Kombineret med Tunstall Cognitive Care® giver det vores hollandske kunder nye måder at levere forbedret sundhed og pleje på en meget effektiv måde.

Tunstall Cognitive Care® øger niveauet af proaktiv pleje, hvor integrerede data analyseres gennem unikke algoritmer for at underrette sundhedspersonale om ændringer i borgerens tilstand.”

Patrick Gaasbeek, direktør og ejer af Secuvita, siger:
”Vi er glade for at være en del af Tunstall Group, der er kendt for sin innovation i sektoren – og for at producere produkter og løsninger af høj kvalitet. Vores kunder og medarbejdere vil drage stor fordel af overtagelsen, da vi nu kan tilbyde en øget mængde services og specialløsninger for at imødekomme sundhedsbehovet.

Tunstall integrerer smart teknologi med monitorering og support af høj kvalitet for at give den enkelte borger øget uafhængighed og forbedret livskvalitet. Tunstall designer, producerer og sælger monitoreringsenheder, sensorer og software – hovedsageligt i Europa, Australien og New Zealand.

Gennem mange år er Tunstall vokset betydeligt og udviklet sig fra en udstyrsudbyder til en teknologi- og softwarevirksomhed, der leverer løsninger inden for sundheds- og plejeområdet.

Tunstall opererer nu i 22 lande globalt og understøtter mere end 5 millioner slutbrugere gennem sine teknologi- og servicetilbud.

Velfærdsteknologiske løsninger fra Tunstall

Løsninger

Velfærdsteknologiske løsninger med mennesket i centrum.

Mere info

Cases

Læs mere om, hvordan Tunstall hjælpe med innovative løsninger inden for plejeområdet.

Mere info

Kontakt

Kontakt vores administration eller salgsteam.

Mere info