Når sikkerhed er en del af hverdagen

Nogle medarbejdere er udsat for overfaldsfare i forbindelse med udførelsen af deres daglige arbejde. Et sikringssystem for personalet kan derfor være løsningen for at skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Stor fleksibilitet

Vi tilbyder et unikt, trådløst system med stor fleksibilitet. Det betyder, at alarmudstyret kan ændres og tilpasses efter behov. Medarbejderne kan tilmed dele udstyret på de forskellige vagter.

Lydløs alarm

Det kan have sine fordele, at kunne sende en alarm diskret og uden lyd. Dette er muligt med en lille alarmsender, der kan sende alarmen til en trådløs telefon, en personsøger eller en central. Alarmsenderen kan bæres diskret i en lomme eller placeres under et skrivebord.

Personale, der færdes alene

Der findes en trådløs, radiobaseret alarmsender med indbygget faldsensor og positionsangivelse. Plejecenteret kan opdeles i zoner, så alarmesenderen bliver opdateret, efterhånden som personalet bevæger sig rundt.

Læs meget mere om personalesikkerhed HER >

Mobil alarmhåndtering

SwanMobile er et program, der gør det nemt og overskueligt for personalet at anvende mobiltelefoner til modtagelse og håndtering af alarmer.

Mere info

E-bøger

Download vores e-bøger.

Mere info