Visit Skånes programpunkt under Ystad Summit – Evenemangens faktiska värden.

Ystad Summit 2024

SEPTEMBER
4

Inbjudan till Ystad Summit

Dag: Onsdag den 4 september
kl. 16.00-16.45
Plats: Diskoteket på Björnestjernegatan 6, Regementet i Ystad

Varmt välkomna till Visit Skånes programpunkt under Ystad Summit – Evenemangens faktiska värden.

Nu släpper vi rapporten som ger oss fördjupade insikter i hur hela evenemangsbranschen med en och samma metod kan mäta evenemangens turismekonomiska effekter, med syfte att skapa ett större och tydligare värde för hela branschen. Förutom rapporten får ni även lyssna på en expertpanel med ledande branschrepresentanter.
 
Vi ser behovet av att synka oss på nationell nivå och arbeta mer gemensamt mot samma mål. Detta för att höja trovärdigheten och kvaliteten i branschen. Vi hoppas att få träffa dig på Ystad Summit så att vi tillsammans kan ta nästa steg i detta arbete.

Passa även på att ta del av andra spännande punkter under Ystad Summit och kom gärna till minglet som börjar direkt efter vår programpunkt. 

På scen

Robert Pettersson | Evenemangsforskare på ETOUR, som tagit fram rapporten
Viktor Johansson Bytyqi | Analytiker och dagens moderator, Visit Skåne

Henrik Gidlund | Enhetschef, Helsingborg Convention & Event Bureau

Lisa Engman | Projektledare för internationella idrottsevenemang, Riksidrottsförbundet

Magnus Nilsson | Event Director, World Floorball Championship 2024

corporate.visitskane.com  | Kontaktuppgifter  | Öppna webbversion

Visit Skåne AB
Dockplatsen 26 | Malmö, Sweden

Skånes regionala destinationsbolag, Visit Skåne AB, ska stärka Skånes varumärke internationellt, och främja besöks- och eventnäringen. I uppdraget ingår att verka för att stora evenemang, kongresser, utställningar och mässor genomförs i Skåne. Det handlar också om att utveckla skånsk besöks- och eventnäring med fokus på hållbarhet och innovation, och att öka destinationens kännedom och attraktivitet internationellt. Visit Skåne AB ägs av Region Skåne Holding AB och bildades 2023 genom en fusion av Tourism in Skåne AB, Event in Skåne AB samt Business Region Skåne AB.