Parhaat eurooppalaiset ruostumattomat teräslevyt heti varastostamme
Julkaistu 29-08-2019
Ruostumattoman teräksen suosio perustuu hyvän korroosionkestävyyden lisäksi hygieenisyyteen,
helppoon puhdistettavuuteen, paloturvallisuuteen, visuaalisuuteen sekä pitkään elinkaareen.


Ovako Metals on monipuolinen ruostumattoman teräksen toimittaja Suomessa ja Baltiassa.



Kattava levyvalikoima sekä varmat toimitukset

Ovako Metals toimittaa ruostumatonta terästä pääosin yrityksille, jotka valmistavat koneita ja laitteita prosessi-, metsä- sekä paperiteollisuuteen, elintarviketeollisuuden laitetoimittajille, erilaisten säiliöiden ja putkistojen valmistajille sekä leikkauspalveluja tarjoaville yrityksille.


Ovako Metalsin myyntijohtaja Kaj Santala kertoo, että Tampereen logistiikkakeskuksessa on yli 200 nimikettä ruostumattomia ja haponkestäviä levyjä eri mitoissa ja lajeissa. Levyjen lisäksi myymme ruostumattomia tankoja ja putkia, jotka toimitetaan pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme varastosta tai tehtaalta. Santala korostaa, että Euroopan johtavien valmistajien kanssa tehtävä tiivis yhteistyö takaa asiakkaille ruostumattoman teräksen erinomaisen laadun lisäksi kattavan valikoiman sekä varmat toimitukset.


 Asiantuntijat apuna

Monivuotisen kokemuksensa pohjalta Ovako Metalsin asiantuntijat osaavat neuvoa asiakkaitaan tuotteiden valinnassa. Yksi heistä on ruostumatonta terästä myyvä Tapio Nyman, joka tuntee tuotteen ja sen moninaiset käyttötarkoitukset lähes kymmenen vuoden ajalta. Nyman kertoo, että asiantuntijana hänen tehtävänsä on auttaa löytämään juuri asiakkaan projektiin parhaiten sopivat materiaalit. Hän on myös nähnyt selkeän muutoksen asiakkaiden tarpeesta saada materiaalit entistä nopeammin. Tähän olemme vastanneet tehostamalla Tampereen logistiikkakeskuksen materiaalivirtausta. Teimme viime vuonna merkittävän layout muutoksen, jolla parannettiin tehokkuutta, laatua ja toimitusvarmuutta.

Nyman kertoo myös, että asiakkaiden kuunteleminen ja tarpeet ohjaavat keskeisesti hänen toimintaansa. Tästä esimerkkinä levykoko 2000x4000 mm paksuuksissa 3-12 mm. Lisäsimme nämä tuotteet varastovalikoimaamme perustuen asiakkaidemme muuttuneeseen tarpeeseen.

"Asiakkaamme siirtyvät yhä vaativampiin tuotteisiin, joissa ruostumattomalta teräkseltä vaaditaan enemmän lujuutta ja korroosionkestokykyä. Olemme vastanneet tähän tarpeeseen ottamalla varastovalikoimaamme Duplex –levyt laadussa EN 1.4462 ja 1.4162. Duplex-teräksiä käytetään useissa eri sovelluksissa niiden hyvien mekaanisten ja kemiallisten ominaisuuksien vuoksi. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat mm. sellu- ja paperiteollisuudessa käytettävien laitteiden komponentit, öljyteollisuudessa palamiskaasujen poistolaitteet sekä siltarakenteet, jotka ovat meriveden kanssa vuorovaikutuksessa."
 


Ovako Metals toimittaa Tampereen nykyaikaisesta logistiikkakeskuksesta ruostumattomat levyt nopeasti juuri oikeaan tarpeeseen.

Tampereella sijaitseva Ovako Metalsin 11 000 neliömetrin logistiikkakeskus palvelee asiakkaitaan aina myynnistä esikäsittelyyn sekä varastoinnista kuljetukseen saakka.

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.