INVITASJON TIL FROKOSTSEMINAR 17. april 2018

Vi gleder oss over å invitere deg til Lederforum Follo 17. april 2018!

Vi fortsetter i år med et av fjorårets temaer og er glade for at suksessforedragsholderen Elise Omsland kommer tilbake til oss.
Andre del av frokostseminaret er det en mini workshop hvor dere får mulighet til å diskutere med de andre deltakerne om hvordan deres digitale hverdag ser ut og hvordan man kan forbedre den.


Tid: 07.30- 10.00
Sted: Odd Fellow i Ski
Påmeldingsfrist: 10. april

Vi oppfordrer alle til å ta med en gjest eller flere til kuvertpris på seminaret!

Vi garanterer kunnskapsløft du kan ta med deg rett inn i hverdagen din uansett nivå på din digitale kompetanse fra før!
 
 
ELISE OMSLAND

Elise er en engasjert omdømmebygger med fokus på synlighet via digitale og sosiale kanaler. Hennes påstand er at du må se på deg selv som en merkevare fordi du bygger deg opp et digitalt omdømme. Hun har jobbet som designer, kreativ leder, produksjonssjef og rådgiver i medie- og reklamebransjen i flere år. Hun er glødende opptatt av kommunikasjon, teknologi, mennesker og samfunnet rundt seg noe som gjør hennes tilnærming til markedsføring og sosiale medier fargerik og spennende. Hun har jobbet med foredrag, workshop og kurs i sosiale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter.

Personene bak

Vi er fem personer som står bak oppstart av denne møteplassen med en bred og ulik bakgrunn innen; marked, salg, service, politikk og juss.

LES MER


LEDERFORUM FOLLO GJENNOM 2018


DATO:  18. september
DATO:  20. november 


Partnere: