När

18 maj

Plats

Bro Park, Önsta allé 1

Tid

09:30-ca 15.30

Vårens stora Näringslivsdag med Arena för tillväxt på Bro Park

Utveckla ditt företagande på vårens näringslivsdag onsdagen den 18 maj! Det blir en dag fylld med inspiration, mini företagsmässa samt Arena för Tillväxt, för dig som söker lokaler och vill etablera dig eller utveckla din verksamhet i Upplands-Bro. Vi ses på Bro Park, där det på eftermiddagen är tävlingar på galoppbanan. Du kommer även få möjlighet att namnge ett eget lopp. Vi hoppas att du som Upplands-Bro företagare får möjlighet denna dag att hitta nya samarbetspartners, nya lokaler, lära dig mer om vad som sker i kommunen, inspireras och visa upp din verksamhet för andra företagare och besökare på en och samma dag. 

Arena för Tillväxt

Är du företagare och på jakt efter ny mark eller nya lokaler? Under dagen får du träffa andra företag, exploatörer och fastighetsägare. Självklart finns också Upplands-Bro kommun på plats för att svara på frågor om pågående och kommande planer. 

Namnge ett lopp under dagen

Nu får du chansen att känna dig som hästägare i en tävling genom att namnge ett lopp under dagen. Du kommer få stå med där hästarna visar upp sig innan loppet, träffa tränare och jockeys på nära håll. Är du nyfiken? Kontakta anna.ohgren@svenskgalopp.se

Ta chansen och ställ ut ditt företag

I samband med Näringslivsdagen och Arena för Tillväxt erbjuds du som driver företag i Upplands-Bro möjligheten att ställa ut och visa upp din verksamhet, knyta kontakter för framtiden, få inspiration och hitta nya samarbetspartners samt nätverka med andra för att utveckla ditt företagande. Tanken är också att visa på den bredd och kompetens som finns bland kommunens företagare. Som företagare i kommunen kan du medverka som utställare eller som besökare.
Denna dag för näringslivet är helt kostnadsfri. 

Anmäl dig redan nu om du vill ställa ut. Vi hoppas kunna erbjuda alla plats men platserna inomhus är begränsade. Ståbord finns på plats men ta gärna med dig en roll up och broschyrer.

Vi påbörjar dagen med föreläsningar och inspirationstalare.

Preliminärt program

  • 09:00- 09:30- Registrering och kaffe 
  • 09:30-12:00 - Föreläsningar (detaljerat program kommer inom kort)
  • 12:00 serveras en god lunch
  • 12:15- ca14:30 galopptävlingar
  • 12.30-15.30 Utställning samt fikapauser & nätverkande mingel

Vänligen bekräfta ditt deltagande som utställare och som besökare senast den 13 maj. Meddela också gärna om du har några allergier. Vi uppskattar även att om du anmält dig och får förhinder, avbokar din plats.

Hållbart helt enkelt!

Varmt välkomna!

Fredrik Kjos (M)
Kommunstyrelsens ordförande
Upplands-Bro kommun

Upplands-Bro kommun | Furuhällsplan 1 | 08 581 691 00  |  Avprenumerera