Tävlingsvillkor 

Gotogo Media arrangerar tillsammans med Panduro Hobby tävlingen ”Visa ditt bästa pysseltips! Tävla med Panduro!”. Tävlingsvillkoren är bindande för alla deltagare i tävlingen. 
 
Mellan vilka datum kan jag vara med och tävla?
Tävlingen startar den 23 november och pågår till och med den 14 december.
 
Vem får delta i tävlingen?
Deltagare under 18 år skall ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen. Anställda eller representanter för Panduro Hobby och deras familjer får ej medverka i denna tävling. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner som bor och har en adress i Sverige.

Hur gör jag för att delta?
För att delta laddar du upp ditt tävlingsbidrag via www.gotogo.se/tavling-panduro. För att ladda upp ett tävlingsbidrag måste du godkänna dessa tävlingsvillkor. Tävlingsbidrag kan laddas upp eller länkas till genom att skicka in url till eget material. Gångbara format listas på  www.gotogo.se/tavling-panduro.

Tävlingsbidrag
Genom att du registrerar dig som deltagare i tävlingen försäkrar du att du har upphovsrätt till materialet, eller medgivande från upphovsman att använda materialet som tävlingsbidrag. Genom att skicka in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget  till Gotogo Media. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Gotogo Media får använda bidraget utan begränsning i tid, på valfritt sätt, dock endast inom Gotogo Medias normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Tävlingsbidrag får ej visa stötande eller kränkande innehåll, bryta mot personuppgiftslagen, visa personer som inte givit sitt medgivande att medverka eller visa innehåll som på något sätt bryter mot svensk lag, leder till uppenbar risk för annans skada eller uppmanar till brott.

Tävlingsbidrag som laddas upp får inte överstiga 10 MB i storlek. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att Panduro Hobby har obegränsad rätt att publicera materialet digitalt.
 
Vem vinner?
Tävlingen går ut på att ladda upp en videofilm eller en bildserie som visar dina pysselinstruktioner. Tävlingsbidrag som uppfyller tävlingsvillkoren bedöms utifrån helheten vad gäller kreativitet, innehåll och kvalitet. Bidrag som uppfyller tävlingsvillkoren kan komma att publiceras på Panduro Hobbys och Gotogo Medias digitala plattformar. Av bidragen går de sex bästa till final och av de sex finalisterna utses en vinnare. 
 
Vinnande bidrag utses av en tävlingsjury utsedd av Panduro Hobby. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 
Vinsten
Tävlingens vinnare får ett presentkort till ett värde av 1 000 kronor att lösa ut i valfri Panduro-butik. Vinnare är skyldig att redovisa vinsten i sin självdeklaration och i samband med inkomsttaxering betala eventuell skatt på vinsten. 
 
Information om vinst
Vinnare utses senast den 18 december och publiceras på www.gotogo.se/tavling-panduro samt meddelas vinnaren via e-post. Panduro sänder inom rimlig tid vinsten via post till adress som uppges av vinnaren.
  
Behandling av personuppgifter
Personuppgifter som lämnas för deltagande i tävlingen kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att administrera tävlingen. Personuppgifterna kan också komma att behandlas för marknadsföringsändamål hos Panduro samt hos bolagets samarbetspartners. 
 
Vinnare av tävlingen och tävlingsbidrag kan komma att publiceras på Panduro Hobbys, Gotogo Medias och tredje parts plattformar. I samband med publicering av tävlingsbidragen och redovisning av resultatet kommer personuppgifter som angetts av deltagaren såsom förnamn och efternamn att publiceras på internet.

Ansvar för tävlingen
Gotogo Media arrangerar och ansvarar för tävlingen. Gotogo Media ansvarar inte för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller levererats för sent.  Gotogo Media kan kontaktas via mail info@gotogo.se.
 
Tävlingsjury
Ordförande i tävlingsjuryn är Thomas Panduro, marknadschef på Panduro Hobby.
 


 
 
 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.