D-Linkin Cloud-tuotteet helpottavat elämää

Haluaisitko katsoa elokuvia tai musiikkia matkoilla? Onko sinulla tarve päästä käsiksi omiin tiedostoihisi ja jakaa niitä, kun et ole kotona? Entäpä jos voisit pitää silmällä kotona olevia lapsia tai koiraa, kun et itse ole paikalla? Sovelluksemme ansiosta voit huolehtia kaikesta sinulle tärkeästä.

D-Linkin Cloud-tuotteiden avulla saat aina käyttöösi varmat yhteydet. Voit hallita langatonta verkkoasi, pitää silmällä kotiasi ja nauttia kaikista kotiverkkosi elokuvista, musiikista ja valokuvista älypuhelimen, taulutietokoneen tai tietokoneen välityksellä – missä ikinä oletkin.

  • Hallitse kotiverkkoasi mistä tahansa!
     
  • Jaa mediatiedostojasi eri laitteisiin samanaikaisesti!
     
  • Pidä silmällä kotiasi missä ikinä oletkin!
     
  • Nauti tallentamistasi mediatiedostoista missä vain!


Kamerat – valvonta

D-Linkin Cloud-kameroiden avulla voit valvoa sinulle tärkeimpiä asioita mistä tahansa älypuhelimen, taulutietokoneen tai tietokoneen välityksellä. D-Linkin Cloud-kamerat voivat myös tallentaa videoleikkeitä.

Tutustu koko valikoimaan >>


Reitittimet – hallinta

D-Linkin Cloud-reitittimien avulla pääset käsiksi kotiverkkoosi ja pystyt hallitsemaan sitä mydlink-sovelluksen kautta älypuhelimesta, taulutietokoneelta tai kannettavalta tietokoneelta. Lisäksi D-Linkin Cloud-reitittimien välityksellä voi jakaa USB-laitteelle tallennettuja tiedostoja helposti. Voit hallita tiedostoja myös mobiililaitteista käsin.

Tutustu koko valikoimaan >>


Tallennus – jakaminen

D-Linkin Cloud-tallennuksen ansiosta pääset käsiksi valokuviisi, videoihisi, tiedostoihin tai musiikkiin riippumatta siitä missä olet. Voit myös käsitellä tiedostoja turvallisesti. Perheenjäsenet ja ystävät saavat käyttöönsä tiedostot oman älypuhelimensa, taulutietokoneensa tai kannettavan tietokoneensa välityksellä. mydlink-sovelluksen avulla voit hallita tiedostoja helposti mistä tahansa.

Tutustu koko valikoimaan >>


Mobiilitarvikkeet

Tarjoamme myös tarvikkeita älypuhelimiin, taulutietokoneisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Voit esimerkiksi jakaa verkkoyhteyden, luoda oman Wi-Fi-yhteyspisteen, jakaa tiedostoja muille tai ladata matkapuhelimen yhden monitoimilaitteen avulla.

Tutustu koko valikoimaan >>


 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.