Atea på BETT 2013
Onsdag 30 januari
Vi anländer till London och checkar in på hotellet.
FM:
Avresa från Stockholm, Kastrup och Göteborg.

Arlanda-London/Gatwick
Tid: 11.10-12.35

Kastrup-London/Gatwick
Tid: 12.05-13.00

Landvetter-London/LHR
Tid: 16.30-17.40


Dag: Besök på BETT 2013- världens största mässa för IT och lärande på Excel Arena. Välj om du vill besöka mässan på egen hand eller passa på att få guidning av Ateas skolspecialister.

Kväll: Vi inviger vår gemensamma Bettresa på St Ermin´s hotell med mingel och underhållning.
__________________________________________________________
 
Torsdag 31 januari och fredag 1 februari
Torsdag
Grupp 1: Delta i Ateas konferensdag på St Ermin's hotel.
Grupp 2: Besök någon av de mest innovativa skolorna i London.

Fredag
Grupp 1: Besök någon av de mest innovativa skolorna i London.
Grupp 2: Delta i Ateas konferensdag på St Ermin's hotel.
 
Ateas Konferensdag
Dag: Lyssna till kloka ord från våra talare och passa på att knyta nya kontakter i pauserna!
 
Johan Ronnestam - Innovatör, Entreprenör, Provokatör och Framtidsminister På löpsedeln: "Vilken värld växer våra barn upp i egentligen?"

Tomas Kroksmark - Professor i pedagogiskt arbete vid Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping. Den sofistikerade instruktionen -Datorspelens pedagogik.

Les Foltos - Director of Educational Innovation at Peer-Ed, USA. Utvecklare av kollegahandledningsmetoden. Fortbildningen är död, leve fortbildningen! Kollegialt samarbete för skolutveckling.

Daniel Gomejzon - Gymnasielärare som spelifierar idrottsundervisningen.Gamla lekar får nytt liv som TV-spel i idrottssalen.

Patricia Diaz - Gymnasielärare, författare och skolutvecklingskonsult, LearnIT24. Webbpublicering i skolan: Självklart, inspirerande och busenkelt.

Patrik Glad – Skolutvecklingskonsult och lärandeinnovatör, Tänk Om  "Paddagogiken" och Lgr11: iPad som ett kreativt, tränande och inkluderande redskap.   

Daniel Barker - Sveriges mest "flippade" lärare
Flipped classroom: Eleverna ägnar mindre tid åt studierna, men lär sig mera. Hur är det möjligt?

Vi är mycket glada över att vår inspiratör Daniel Barker uppmärksammas för sitt arbete med Flipped Classroom i Svt. Daniel är även finalist till det prestigefyllda priset Guldäpplet som varje år delas ut till en lärare som förnyat sin undervisning med stöd av IT. >> Se reportaget från Rapport den 24 september.

Kväll: Vi avslutar en inspirerande dag med en gemensam middag i hjärtat av SoHo.
 
Skolbesök
Dag: Oavsett om du arbetar med yngre barn eller har elever som snart går ut i arbetslivet, så finns det erfarenheter och idéer att hämta från de skolor vi besöker. Du är tillbaka på vårt hotell under eftermiddagen och hinner alltså med att besöka BETT även denna dag du är på skolbesök. Lunch ingår.

The Flitch Green Academy
Välkommen till Flitch Green! Den moderna byskolan där alla känner alla och där Mac Books, iPads och iPod touch är sömlöst integrerade med lärandet. Innovation, skapande, entreprenörskap och ett lustfyllt lärande genomsyrar alla delar av verksamheten. Primary school. (4 till 11 år).
 
Honeywood school
Honeywood är den högpresterande skolan där eleverna trivs. iPads är en naturlig del av deras lärande och man har nått mycket goda resultat i sitt arbete med att integrera tekniken i lärprocesserna. Honeywood har bl.a. fått utmärkelsen "Outstanding – one of the very best schools in the country" av Office for Standards in Education, Children’s Services and Skills, både 2005 och 2009. Secondary school. (11-15 år).

New Line Learning Academy
NLL är skolan som gör fantastiska resultat, år efter år, och där nytänkande lokaler inspirerar elever och lärare till nya arbetssätt. Alla elever har rustats med en egen PC som lärandekompanjon och de kollektiva lärprocesserna ges stort utrymme i skolans s.k. "learning plazas". Varje plaza har projektor, stor skärm och flyttbara 65" touch screens för att optimera lärandesituationen. Välkommen till NLL! (11-18 år)
 
________________________________________________________ 
 
Lördag 2 februari
FM: Utcheckning och avresa från London.

London/LHR-Arlanda
Tid: 09.40-13.00

London/Gatwick-Kastrup
Tid: 08.45-11.35

London/LHR-Landvetter 
Tid: 07.35-10.35
 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.