Nye muligheder med HP printløsninger hos
Midt Solution
Midt Solution A/S har fået én af Danmarks højeste certificeringer på levering og implementering af HP print- og dokumenthåndteringsløsninger.
”Det lå lige til højrebenet. Vi har erfaringen med konsolidering af komplekse printløsninger og har oplevet stor efterspørgsel på HP printløsninger her i distriktet. Og HP var ”tynde” i netop vores område, hvor loyalitet overfor lokale specialister er meget stor”, udtaler Søren Johansen og Kenneth Brandstrup, ejere af Midt Solution.

”Hos os er der jo traditionelt ikke langt fra tanke til handling, så vi fik hurtigt driblet de avancerede certificeringer HP kræver i hus”, fortsætter de 2 ejere.

Det kan virkelig blive en win-win situation for både Midt Solutions mange kunder, for Midt Solution selv – og i al beskedenhed også for HP, udtaler Jørn Landry Petersen, HP.

Der er stor efterspørgsel på vores løsninger, som jo kommer fra print-siden og ikke fra kopisiden.
Med vores produktsortiment, teknologier og state of the art teknologier kan Midt Solution virkelig skræddersy den helt rigtige løsning til f.eks. kunder, som ikke ønsker at indgå årelange aftaler på klikpriser.
Med HP – parret med Midt Solutions unikke rådgivning og kompetencer – kan de få en løsning, som passer til tiderne – og temperamentet – hos snusfornuftige virksomhedsdrivende, for hvem det er vigtigt at tingene virker, man får hvad man betaler for og at noget som print ikke er ”overpriced”
, slutter Jørn Landry Petersen, HP.

I april måned tilbyder Midt Solution en GRATIS printanalyse til udvalgte kunder, hvor det er hensigtsmæssigt.

Analysen er baseret på HP´s unikke analyseværktøjer, som typisk kan påpege og sandsynliggøre besparelser på printbudgettet og som kan danne baggrund for en konsolideringsstrategi, som kan sikre en printløsning, som virker med yderst fornuftig printøkonomi.
Læs mere om den gratis mulighed her

Med venlig hilsen


Kenneth Brandstrup
info@midtsolution.dk
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.