Wat is mydlink?

Mydlink is een bijzonder eenvoudige en voordelige manier om te kijken wat er bij u thuis gebeurt als u er niet bent, live via uw smartphone, tablet of computer.

Mydlink bestaat uit een gratis app voor uw smartphone (Android of iPhone) en een webportal. Met behulp van mydlink kunt u realtime in de gaten houden wat er thuis gebeurt. Het enige wat u nodig hebt, is een van de twee handige draadloze camera's voor thuisgebruik die compatibel zijn met de nieuwe mydlink-dienst.

De eenvoudigste oplossing op de markt, voor een onverslaanbare prijs
Voorheen was het lastig voor gewone gebruikers om live op hun mobiele telefoon het beeld van een netwerkcamera weer te geven.


Met behulp van mydlink kunt u met een paar keer klikken eenvoudig uw camera koppelen aan bijvoorbeeld uw smartphone of iPad en op die manier live kijken wat er gebeurt in uw huis, uw vakantiehuisje, de kinderkamer, de hondenren enz. Waar u ook bent.

De mydlink-camera's
Beide mydlink-camera's beschikken over functies als een digitale bewegingsmelder en een automatische e-mailfunctie plus een ingebouwde microfoon, zodat u ook kunt horen wat er rond de camera gebeurt.

De mydlink-camera's zijn zo klein en licht dat ze in principe overal geplaatst kunnen worden. Dat wordt nog eens vergemakkelijkt doordat ze zelfstandig werken zonder computer en ondersteuning bieden voor draadloze netwerken. Een netwerkkabel is dus niet nodig.

De mydlink-dienst vindt de mydlink-camera tijdens de installatie, zodat deze op afstand toegankelijk is via een smartphone of computer. Mydlink biedt ondersteuning voor maximaal vier compatibele camera's.
DCS-930L

Een voordelige, maar wel krachtige veiligheidsoplossing die u aansluit op uw draadloze netwerk voor bewaking op afstand via internet. De DCS-930L kan videobeelden opnemen op een computer binnen het netwerk; 24 uur per dag, op basis van een schema of wanneer er beweging wordt geconstateerd.

Adviesprijs 69,95 Euro.

Meer lezen over de DCS-930L >>>  


DCS-932L

Wireless N Dag en Nacht-camera met ingebouwde infrarood-led, zodat de camera ook bij slecht licht videobeelden kan weergeven. Ideaal als u ook 's nachts moet kunnen zien wat er gebeurt of wilt kijken of de kinderen veilig slapen in hun kamer.

Adviesprijs 99 Euro

Meer lezen over de DCS-932L >>>


DCS-942L

Hoewel dit is een camera met dag-/natt functie die kan controleren en op te slaan tot 7 dagen van hoge-kwaliteit video en audio via een micro SD-kaart. Perfect voor iedereen die weg is veel, maar toch wil om bij te houden wat er gebeurt thuis of zomerhuisje, zelfs in volledige duisternis.

Rec. Winkelprijs 169 Euro.

MeerLezen over de DCS-942L >>>


Kijk zelf hoe mydlink eruitziet op uw computer
Zo koppelt u de mydlink-camera's aan uw smartphone

iPhone

Android

* Wij behouden ons het recht voor om naar eigen inzicht te kiezen welke personen een mydlink-camera mogen testen en houden. Het aanbod is geldig tot 2012-03-27.

Test een mydlink en u mag de camera houden!

U hebt nu de kans om een mydlink-camera uit te proberen zonder bijkomende kosten. Het enige wat wij van u vragen, is dat u ons laat weten wat u van het product vond.

Vul het bovenstaande formulier in en ook ú kunt een van de mensen zijn die binnenkort een mydlink-camera thuisgestuurd krijgen. Als de testperiode voorbij is, mag u de camera houden. Beter kan toch niet?
Koop hier uw mydlink-camera
Download de mydlink-app voor uw smartphone:
Zie dealer in België
 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.