Nå får du tilgang til Proplan Kvalitet

Gratis HMS modul tilgjengeliggjøres i Proplan Time

I versjon 2017.1 av Proplan Time vil en av modulene i Proplan Kvalitet; HMS modulen "Hendelser" gjøres tilgjengelig uten kostnad. Slik kan dere teste ut hvilke fordeler Proplan Kvalitet kan gi.
Les også om funksjonalitet i ny versjon her.

HMS Modulen "Hendelser"

Dersom bedriften din aktiverer HMS modulen i versjon 2017.1, vil det være mulig å rapportere inn hendelser både fra nytt ikon på mobilløsningen, eller på eget menyvalg i webversjonen;  «Ny hendelse». Resten av kvalitetsmodulen må bestilles. Følgende skjema er som standard tilgjengelig i løsningen, og flere kan tilbys ved behov:
•    Uønsket hendelse (avvik)
•    Observasjon
•    Forbedringsforslag
•    Egenmelding

Samtidig vil den enkelte bruker til enhver tid se hvilke aktiviteter som er tildelt og status på disse i en aktivitetsliste. 

Se eksempel i filmen under: 

Proplan Kvalitet

Nysgjerrig på Proplan Kvalitet? Les mer om den fullverdige versjonen av systemet under. 

Funksjonalitet

Proplan Kvalitet gir enkel flyt i saksgangen gjennom forhåndsdefinerte regler for tildeling av oppgaver, tiltak og frister. Enkel tilgang via mobiltelefon gir økt bruk og gjør at dokumentasjonen er tilgjengelig der brukeren trenger den. 
Les mer

Rapportering

I back-office grensesnittet har ledelsen enkel tilgang til rapportene de trenger. Proplan Kvalitet leveres med standardrapporter som f.eks KHMS-statistikk og intern og ekstern hendelsesrapporter.
Les mer

Systemoppsett

Med systemets Skjemabygger kan bedriften selv definere egne skjemaer og sjekklister basert på sine egne prosesser og behandlingsregler. Systemet tilpasses bedriften og unødvendig funksjonalitet fjernes. 
Les mer

Integrasjoner

En av Proplan Kvalitets fremste egenskaper er muligheten for integrasjon med andre systemer. Her kan man f.eks integrere med Proplan Time eller ERP/økonomisystemet. 
Les mer