Nyheter i Textpilot:
Orddelingsfeil Ord som ligner hverandre Og eller å?  
Har du skrevet potet løp, men mener potetløp? Textpilot hjelper deg! Er du glad i dine tjære eller mener at julene på bilen er runde? Textpilot liker enda bedre at du er glad i dine kjære og hjulene på bilen er runde!   Textpilot hjelper deg med riktig bruk av og og å.
Se film
Se film
Se film
Opplesing på flere språk Wikipedia Enklere og enda bedre!
Skriver du noen ganger på både norsk og engelsk i i samme dokument? Nå høres det ikke like rart ut når Textpilot leser tekst på flere språk. Finnes ikke ordet i ordboka? Da har du mulighet til å gå rett til Wikipedia for å finne ut hva ordet betyr.  Endring av språkprofil, hastighet på opplesing og oppslag i ordbok har aldri vært enklere. For å nevne noe...
Se film
Se film
Se film
Skriver du på dialekt? Egen tekstbehandler Google Docs
I innstillingene i Textpilot kan du registrere hvor i landet du kommer fra. Textpilot gir deg enda bedre hjelp ved forslag til ord. Dokumentleseren har nå blitt en forenklet tekstbehandler, hvor du i tillegg til å få hjelp til opplesing og lagring av tekst til lydfil også får hjelp i skriveprosessen. Nå får du hjelp når du skriver i Google Docs!
Se film
Se film
Se film
Lydering

Opplesing av bokstaver, ord og setninger etter hvert som de skrives. 

Se film
Hvordan få tilgang til lisens på nye Textpilot Pluss?
Nedlasting av demo eller kjøp av privatlisens eller privat oppgradering kan gjøres på https://lingit.no/produkter.

Elever med lisens fra NAV kan ta kontakt med NAV Hjelpemiddelsentral for å høre hvordan man søker om oppgradering i sitt fylke. 
NAV artikkelnummer for Textpilot Pluss oppgradering: 233140.

Har eleven krav på gratis oppgradering? Sjekk her.
Jobb enda enklere!