Din backup virker, men virker din restore?

Din backup er kun noget værd, hvis den virker. Derfor hjælper vi dig med at tjekke op på hele dit backup-miljø og sikrer, at det virker efter hensigten.

Vi tjekker, om det opfylder de krav, du har sat til en sikker og funktionsdygtig backup og recovery, og om  dine backup-politikker afspejler dit behov i nutidens IT-miljø i forhold til det nye trusselsbillede.
Derudover giver vi dig svar på, om du udnytter det fulde potentiale i den Veeam-løsning, du har investeret i.
 
Bestil en Veeam backup-revision

Prøv CISCO Veeam backup gratis i 60 dage

Konica Minolta tilbyder i samarbejde med Cisco og Veeam, at du selv kan afprøve en backup og replication løsning fra Cisco og Veeam i dit eget driftsmiljø.

I samarbejde med jer installerer Konica Minolta Cisco serveren med Veeam-software samt konfigurerer den som aftalt i henhold til Try & Buy perioden. Derefter har I 60 dage til at evaluere, hvorvidt denne løsning er noget for jer. Undervejs afholder vi evalueringsmøder, hvor vi sikrer, at I får afprøvet Veeams funktionaliteter i jeres miljø. Når Try & Buy perioden er udløbet kan I vælge at købe systemet. Såfremt I fraveælger det, så kommer vi og afinstallerer og nedtager systemet igen.

Få en snak med vores Veeam-arkitekt og hør, hvad dine muligheder er. 

Kontakt vores Veeam-arkitekt

Få 3 gode råd om hvordan du håndtere IT Pirater, samt en gennemgang af teknologier som kan hjælpe dig med at minimere skaden under og efter et angreb.
Whitepaper:

Konica Minolta - Cisco

På webinaret vil du møde:
Frank Stott som er Business Development Manager hos Konica Minolta, Jakob Toustrup, Product Sales Specialist på Ciscos datacenterplatform og Martin Plesner-Jacobsen, Team Lead Nordic for System Engineers hos Veeam Software.
Disaster & Recovery webinar

Se webinaret her

Så er vore nye ITS Magasin på gaden, læs om hvordan vi har hjulpet nogle af vore kunder, med nogle af de teknologier vi har fokus på hos Konica Minolta.
Vores nye Magasin er nu på gaden

Læs de nye spændenede cases

Hvad er elastisk infrastruktur

Elastisk infrastruktur er den nye måde at arbejde med og styre sit datacenter på.

Med en elastisk infrastruktur sikrer du, at du i din virksomhed kan trække på dine ressourcer efter behov samt slukke for ressourcer efter behov. På den måde kan du tilpasse din infrastruktur til forretningens behov – også i en foranderlig verden. Det betyder, at dine platforme skal være fleksible, og du skal være i stand til at ændre opsætningen dynamisk uden nedetid og driftsforstyrrelser for dine brugerne. Derfor er du nødsaget til at have en infrastruktur, som ikke er afhængig af den underliggende hardware platform. Med andre ord en virtualiseret eller softwaredefineret platform, som rummer mange fordele. Du kan sikker godt bruge dine tekniske ressourcer der, hvor de skaber værdi for forretningen – nemlig på applikationslaget og over for dine brugere. Den operationelle drift af dine platforme bliver mere og mere automatiseret, og derved skabes fundamentet for, at du kan udbytte de muligheder, som Private- og Hybrid Cloud giver dig, og du kan komme ind og ud af skyen alt efter behov.

For at kunne dette, skal du have en fysisk platform, der understøtter det softwaredefinerede datacenter, som alle producenterne taler om. Derudover skal du have politikker og sikkerhed samt teknologier på plads, der giver dig adgang til at benytte de muligheder, som Hybrid Cloud giver dig. Men endnu vigtigere; Du skaber et sikkert IT-miljø, hvor du sikrer din virksomheds data samt har en sikker måde at komme i drift på igen, hvis ulykken er sket. Dog forudsætter det, du har styr på en række elementer først. 
 
Datacenter-as-a-Service med din egen Private Cloud
Konica Minolta har i samarbejde med Cisco, NetApp, VMware og Veeam skabt en platform og nogle løsninger, som gør elastisk infrastruktur tilgængelig for dig allerede i dag. Vi tilbyder nu Datacenter-as-a-Service, således at du kan få din egen Private Cloud på din egen lokation. Vi står for at holde hardwaren fuldt opdateret, så du nu kan fokusere på den del af IT, som skaber værdi for forretningen.

Bliv klogere på Cisco SDA og Cisco DNA, se med her

Ingen server uden back-up – ingen back-up uden disaster/recovery

Alle kan tage en back-up, det er de færreste der ved om de også kan komme tilbage igen
Hos Konica Minolta tilbyder vi derfor Hosted back-up, således at dine data er i sikre hænder.

Vores BaaS (Back-Up As A Service) infrastruktur er baseret på Cisco og NetApp hardware, med VMware virtualisering samt VEEAM til backup, alt sammen sat sammen til en FlexPod. Denne sammensætning betyder at uanset hvilken platform du har i din infrastruktur vil vi kunne hjælpe dig med BaaS.
 
Konica Minoltas datacenter er en 2-center løsning, som tilsikrer at vi kan give dig en sikker løsning med høj oppetid. Hvis du ikke har Cisco HyperFlex, Flexpod eller andre Cisco servere , er det ikke et problem, så benytter vi VEEAM på en back-up host som du selv måtte have stående i din infrastruktur. Vi kan også hjælpe med en Cisco/VEEAM valideret host som vi installerer hos dig.
 
Hvis du vil høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så kontakt os her

Konica Minolta Datacenter as a Service (DCaaS)

Kunne det ikke være rart med mere tid til at støtte forretningen med IT løsninger og opgaver som støtter jer I at nå de fælles mål?
Ville det ikke være dejligt at have tid nok til at sige ja til de spændende og udviklende IT opgaver?

Konica Minolta DCaaS giver dig frihed og mulighed for at hjælpe organisationen med at nå de fælles mål og opgaver.

Med DCaaS fra Konica Minolta skal du ikke længere bruge tid på at holde dit IT miljø driftmæssigt opdateret, da vi sikrer at din hardware altid er up to date, således at firmware, bios , systemsoftware altid er opdateret, men ikke nok med det, vi påtager os også at overvåge din løsning, således at vi holder øje med potentielle fejl og opstået fejl, samt fejlretter (efter aftale, med dig), vi holder også øje med systemets performance og sikrer efter dialog med dig tiltag som sikrer systemet altid levere den ønskede performance.

Vi kommer og sætter udstyret op, migrerer fra bestående til ny løsning og det står på din lokation i et aflåst rackskab med adgang for os og udvalgte personer fra jer.

Alt sammen laves som en ÆGTE as a Service aftale, hvor i lejer udstyret af Konica Minolta som en Managed platform, inklusive overvågning og support. Ingen opstarts omkostninger, kun en fast aftalt leje per måned.

Hvorfor eje. Når du kan leje?
 
EkSEMPEL:
Server/storage løsning med 3 servere og 30 TB data plads i aflåst og overvåget rackskab, for en månedlig leje på Dkr. 15.000.-/måned Inkl. Proaktiv overvågning , samt firmware, bios opdateringer mm.

Hvis du vil høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så kontakt os her
 

Links

Læn dig tilbage i stolen og se vores videoer

Konrad Mikkelsen – Black Friday

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.