Årets event "Cisco Connect" 2018

Torsdag d. 12. april kl. 08.30 - 16.00

Mød os på årets Cisco event i Danmark

Mød os på årets Cisco event i Danmark og hør om hvordan du kan blive HyperConverged med HyperFlex. Forhåndstilmeld dig allerede i dag og modtag din VIP kode så snart tilmeldingen åbner officielt.

HyperConverged løsninger

Banebrydende UCS teknologi

Vi er i fuld fart på vej væk fra den traditionelle it-infrastruktur. De ”gode gamle” siloer med dedikeret hardware til bestemte systemer og opgaver er noget vi alle har oplevet i datacenteret. Storage, servere og netværk var delt klart op og blev administreret hver for sig og oftest af forskellige personer. Med converged systemer blev to eller flere af disse infrastrukturkomponenter kombineret i en færdigpakket løsning. Fordelen ligger lige for: Med Converged systemer administrerer man ressourcerne på tværs via software. Det gør ikke alene administrationen nemmere, men også komplekse systemer enklere at bygge op. De er typisk bygget op omkring storage med tilknyttet regnekraft og netværkskapacitet.
Med HyperFlex tager Cisco converged systemer skridtet vider og integrerer nu også netværk i en samlede løsning, så nu er det i sandhed et hyperconverged system, med en række fordele:

Forenklet administration
Forenkler den daglige drift. Integrerer storage og netværks funktionalitet i de eksisterende administrationsværktøjer. Gør det lettere at provisionere, klone og foretage snapshots.
 
Løbende dataoptimering
Med effektiv deduplikering og kompression af data udnytter du ressourcerne endnu mere effektivt og reducerer dermed dit it-footprint.
 
Uafhængig skalering
HX dataplatformen er skabt til uafhængig skalering af kapaciteten for regnekraft og storage. Du kan skalere op, på storage og processor, uafhængigt af hinanden, når behovet opstår.
 
Dynamisk datadistribution
Indgående data bliver distribueret og optimeret sikkert på tværs af dine server- og storagetiers i clusteret for at eliminere flaskehalse.

Billeder siger mere end ord, mød Cisco HyperFlex her

Ingen server uden back-up – ingen back-up uden disaster/recovery

Alle kan tage en back-up, det er de færreste der ved om de også kan komme tilbage igen
Hos Konica Minolta tilbyder vi derfor Hosted back-up, således at dine data er i sikre hænder.

Vores BaaS (Back-Up As A Service) infrastruktur er baseret på Cisco og NetApp hardware, med VMware virtualisering samt VEEAM til backup, alt sammen sat sammen til en FlexPod. Denne sammensætning betyder at uanset hvilken platform du har i din infrastruktur vil vi kunne hjælpe dig med BaaS.
 
Konica Minoltas datacenter er en 2-center løsning, som tilsikrer at vi kan give dig en sikker løsning med høj oppetid. Hvis du ikke har Cisco HyperFlex, Flexpod eller andre Cisco servere , er det ikke et problem, så benytter vi VEEAM på en back-up host som du selv måtte have stående i din infrastruktur. Vi kan også hjælpe med en Cisco/VEEAM valideret host som vi installerer hos dig.
 
Hvis du vil høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så kontakt os her

Du kan også læse og se meget mere om det vi gør omkring datacenter Disaster/Recovery på elastiskinfrastruktur.dk

Nyd din egen Private Cloud...

...for under 325 kr om dagen

Konica Minolta kan hjælpe dig med at få din helt egen Cloud, vi installerer din nye HyperFlex løsning, migrerer dine virtuelle VMware servere til din nye HyperFlex cloud. Vi hjælper dig med dine data og migrerer dem til din nye HyperFlex Cloud, hvis du ønsker det kan vi også øge din datasikkerhed ved at sikrer dig et eksternt back-up site hos Konica Minolta.
 
For kun 325.- kr om dagen, får du en 3 node Hyperflex med 6 TB dataplads, vi laver en migrerings workshop dag hvor vi sammen planlægger hvordan du kommer over på din nye HyperFlex, vi laver en workshop dag hvor migreringen foretages og du samtidig vil blive indviet i hvordan du selv drifter din HyperFlex løsning når den er i drift.
  
Men ikke nok med det, din nye HyperFlex Cloud vil samtidig kunne spare dig for op til 69% i driftsomkostninger og du vil kunne modtage et energitilskud for de besparelser du opnår ved at skifte til Cisco HyperFlex.
 
Se eksempel på energi besparelsen her.
 
Det med småt. De 325.- kr per dag er baseret på en samlet investering på 350.000.- Kr. på Cisco EasyLease over 36 måneder til 0% i rente. Bemærk dette kræver kredit godkendelse hos Cisco Capital.

Jeg vil gerne kontaktes for at høre mere kontakt os her

Links

Tag et kig på brochuren eller en af vores videoer

Følg Konrad Mikkelsen, vores nye Mascot