Plandent Secure Connect 

Tegn en Plandent Secure Connect aftale og få en sikker forbindelse til Sundhedsdatanettet. Så får du følgende muligheder direkte i DentalSuite:

  • CPR-opslag – letter det administrative arbejde for receptionen
  • Adgang til Fælles Medicinkort (FMK) – altid opdateret medicinsk information

Styr på patientoplysningerne med CPR-opslag
Med CPR-opslag er din patientdatabase altid opdateret. Du behøver ikke spørge dine patienter, om de er flyttet eller forgæves sende indkaldelser til forkerte adresser. Du kan hurtigt kontrollere og evt. opdatere informationerne ved at klikke på CPR-ikonet i DentalSuite. En stor effektivisering af arbejdsgangen, som sparer både tid og udgifter.
 
Sikkerhed i behandlingen med Fælles Medicinkort (FMK)
Med Plandent Secure Connect får du også adgang til dine patienters medicinske historik. Via FMK får du et hurtigt overblik over tidligere ordineringer. Her er præparater med særlig interesse for tandlæger markeret specielt, fx ”blodfortyndende medicin”. Du kan også nemt ordinere medicin digitalt.
Alt sammen er med til at sikre et højt fagligt niveau i behandlingen.

Med Secure Connect følger en IT sikkerhedspakke
Sammen med Nasure har vi specialudviklet og etableret en central indgang for alle vores kunder, hvorigennem DentalSuite kan kommunikere med FMK/CPR på Sundhedsdatanettet. Det er en sikker og krypteret forbindelse, som beskytter personfølsomme oplysninger i henhold til Persondataloven og EU's databeskyttelsesforordning.

Secure Connect routeren opdateres løbende via central overvågning med rutiner, der er med til at hjælpe imod skadeligt programmel. Selve opsætningen og styringen følger regler og vejledninger for brugen af de Nationale services som FMK og CPR opslag. Løsningen er godkendt af National Sundheds-it (NSI) /Sundhedsdatastyrelsen.

NYT - Hvad er FMK?

Fælles Medicinkort (FMK) er en central database ved Sundhedsdatastyrelsen, som indeholder oplysninger om alle danske borgeres elektroniske recepter samt udleverede receptpligtige lægemidler igennem de seneste 2 år.

I FMK kan sundhedsprofessionelle - når det er relevant i forbindelse med behandling af en borger - se oplysninger om borgerens medicin, for netop at undgå fejlmedicinering.
Sundhedsprofessionelle kan desuden registrere og ændre i oplysningerne.

Hvad kommer med i DentalSuite journalen?
Med FMK i DentalSuite bliver journalen automatisk opdateret, når en behandler ordinerer medicin via FMK.
Vær OBS på at generelle oplysninger skal udfyldes i DentalSuite, selvom I anvender FMK som medicinsk opslag.

Hvordan bruger jeg FMK?
Vi har lavet en lille instruktionsvideo, der kan hjælpe dig i gang. KLIK HER FOR AT SE VIDEOEN

Pris

Pris: 14.400,-

Inkluderer etablering, installation, router og oprettelse af hjemmearbejdsplads. Prisen gælder for en standardinstallation med op til 5 arbejdspladser.
Ekstra arbejdspladser koster 550,- pr. stk. Ved mere end 15 arbejdspladser eller særlig installation udarbejdes et særskilt tilbud.
Månedligt driftsvederlag 600,- (+33,- pr. måned pr. hjemmearbejdsplads).

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Plandent Secure Connect består af en specialudviklet router, som kobler klinikkens netværk på Sundhedsdatanettet via Plandent. Med routeren bliver det muligt at bruge følgende funktionaliteter direkte i DentalSuite:

Der er tale om en sikret og krypteret forbindelse, som beskytter personfølsomme oplysninger i henhold til Persondataloven og EU's databeskyttelsesforordning.

Hvor sikker er Plandent Secure Connect?
Løsningen med Secure Connect bliver løbende vedligeholdt af Nasure, og fire gange i døgnet opdateres filtre på routerne. Løsningen er godkendt af National Sundheds-it (NSI) /Sundhedsdatastyrelsen.

Plandent Secure Connect giver dig en række fordele med CPR-opslag og FMK:

  • Du letter det administrative arbejde for receptionen med CPR-opslag
  • Du har altid opdateret korrekt medicinsk information om dine patienter takket være Fælles Medicinkort (FMK).

Etableringspris:
For at få adgang til Sundhedsdatanettet skal vi gennemgå den enkelte kliniks IT-installation og vi skal udskifte Firewall/Routere og andet udstyr, der ikke overholder sikkerhedskravene.
Du betaler således for teknikertid samt vores specielle routere, der skal installeres på klinikken:
Specialudviklet router = 1.750,-
Secure Connect licens = 9.000,-
Installation (op til 5 arbejdspladser) = 3.650,-

Etableringspris = 14.400,-

Månedlig drift:

  • Centralovervågning af den krypterede forbindelse til Sundhedsdatanettet
  • Drift af adgang til Sundhedsdatanettet (SDN),
    herunder sikkerhedscertifikater
  • Ombytning af defekte routere uden beregning
  • Løbende vedligehold af adgang til SDN
  • Løbende adgang til CPR-funktionalitet
  • Løbende adgang til FMK-funktionalitet
  • Løbende udvikling omkring adgang til SDN

For at leve op til de høje sikkerhedskrav omkring Sundhedsdatanettet skal der foretages ændringer i IT-opsætningen på klinikken og på din hjemmearbejdsplads.

Oprettelse af hjemmearbejdspladser indgår i pakkeprisen, når vi installerer Secure Connect. Oprettelse af efterfølgende hjemmearbejdspladser afregnes efter gældende takster.

Der er udgifter forbundet med at have en hjemmearbejdsplads for at sikre, at den lever op til de høje sikkerhedskrav og til at styre certifikaterne mod Sundhedsdatanettet. Sikkerhedsmæssigt logger du ind via SMS password på hjemmearbejdspladsen, hvilket betyder, at du får en SMS med dit password, når du logger ind på din hjemmearbejdsplads. Til gengæld kan du logge ind fra din PC, tablet og smartphone. 

Pris: 33,- pr. måned pr. hjemmearbejdsplads.

Når FMK er en integreret del af DentalSuite, kan du bruge FMK, når du har en patient aktuelt i behandling, og opslaget er nødvendigt for behandlingen!

Alle opslag logges. Alle borgere kan via Sundhed.dk se, hvem og hvilken dato der er lavet opslag på deres FMK.

Som behandler har du kun ansvar for den behandling, som I udfører og den medicin I ordinerer.

Når du anvender FMK, får I automatisk advarsler i en interaktionskontrol, hvis I ordinerer medicin, som ikke fungerer godt eller er decideret farligt i kombination med andet medicin, patienten får.

1) For at få en sikker forbindelse til Sundhedsdatanettet skal du tegne en Secure Connect-aftale

2) Alle brugere på klinikken skal have en nemID medarbejdersignatur via www.nets-danid.dk
 
3) Der skal udføres en opdatering og opsætning (nyt login) i DentalSuite

Jo, det er en mulighed, men der vil være store omkostninger forbundet med etableringen.

Hvis du selv skal skabe adgang, skal du gøre følgende:

  • Du skal søge om adgang til Sundhedsdatanettet via Medcom, og I skal etablere de fornødne tekniske og sikkerhedsmæssige forudsætninger for at kunne kommunikere.
  • Du skal søge SSI om adgang til de centrale FMK- og CPR-services.
  • Du skal herefter udvikle en softwareløsning, som lever op til de stillede brugerkrav samt har den fornødne certifikathåndtering.
  • Din løsning skal slutteligt certificeres til brug af FMK.
 
For at skabe en indgang i et fornuftigt prisleje har vi etableret en central indgang for alle vores kunder sammen med Nasure, hvorigennem DentalSuite kan kommunikere.

Denne indgang er specialudviklet til at skabe en sikker kommunikation mellem DentalSuite og FMK/CPR på Sundhedsdatanettet.

Bestil nu

Bestil Plandent Secure Connect via denne formular

Vi aftaler, hvornår vi kommer ud på klinikken og installerer din sikre adgang til Sundhedsdatanettet.
Du er altid velkommen til at kontakte DentalSuite på 43 66 44 88 eller dsp@plandent.dk, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål.

Forarbejdet til installationen af Plandent Secure Connect er tidskrævende, og stor efterspørgsel kan give længere ventetid. Vi installerer efter først-til-mølle-princippet.

Hvad siger kunderne?

"Vores klinik er testklinik og derfor en af de første, som fik installeret Secure Connect. Selve installationen af den specialudviklede router gik fremragende, og vi har ikke oplevet nogle tekniske udfordringer i forhold til udstyret, vi har på klinikken.

Efter at have anvendt CPR-opslaget nogle uger kan vi mærke en stor aflastning i receptionen - især når vi skal oprette nye patienter. Vi klikker på CPR-ikonet og får alt det data, der er behov for, udfyldt i DentalSuite.

Vi sender en del post/rykkere, og når vi får breve retur, slår vi patienten op via CPR-opslag og får derved opdateret patientkartoteket. Det næste skridt bliver Fælles Medicinkort. Det ser jeg frem til, fordi det bliver meget lettere at ordinere recepter til patienterne."
Tandlæge Peter Amund, Køge

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.