Netværksgolf i Sønderjylland

18. august 2016, kl. 8.30 - 14.00

Program & Tilmelding

Find vej

INVITATION

Du inviteres hermed til en netværksdag i Tinglev den 18. august 2016. Netværk er godt for forretningen, og golf er noget som kan samle mennesker. Dagen er tilrettelagt så både begyndere og øvede kan deltage. Dette er netop det unikke ved at spille golf. Der er plads til alle.

Vi håber, at du vil bruge en halv dag på at skabe et større netværk og få en fornøjelig dag på Sønderjyllands Golfklubs baner, sammen med os.

Prisen for at deltage er 395 kr. incl. moms, morgenmad, pay and play gebyr og en lækker frokostbuffet til afslutning.

De bedste hilsner

Tina Nurby

Julie Rettig Petersen

Henrik Holm

Sønderjyllands Golfklub

En unik golfoplevelse i park og plantage

Banen er smukt beliggende i Årtoft plantage. Terrænet er afvekslende og let kuperet med en righoldig flora og fauna. Banen er etableret i 1970 med 9 huller og udvidet til 18 huller i 1985, således der i dag er 18 smukke huller. Den første del af banen er en typisk parkbane, medens de bageste huller er beliggende i plantagen som deciderede skovhuller, med adskillige kløfter, der er i spil på fire af hullerne.

Texas Scramble

Vi spiller holdspil

Når alle har drivet ud, vælges holdets ”bedste bold”, og fra dennes placering slår alle deres andet slag. Derfor markeres bolden lidt fra sin placering. De øvrige bolde opsamles og holdes klar. Holdet har nu brugt ét slag.

Ejeren af ”den bedste bold” slår derpå først sin bold, og resten af holdet herefter deres bolde fra samme placering. Den ”bedste bold” vælges og markeres. Holdet har nu brugt to slag.

Således fortsættes til første bold er i hul (herved automatisk ”bedste bold”).

Program & Tilmelding

Find vej





Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.