High Impact Presentations

06. - 07. februar

High Impact Presentations

High Impact Presentations er et intensivt og praktisk kommunikasjonsprogram, som retter seg mot deg som ønsker å heve dine kommunikasjonsferdigheter til et nytt nivå.

Vi ser gang på gang at små grep utgjør en stor forskjell. Ofte blir vi blinde på oss selv. Hva vi sier, hvordan vi sier det, og hvordan vi fremstår. Vi følger vårt gamle mønster og det fungerer helt greit. Noen ganger er ikke helt greit godt nok. Noen ganger trenger vi å sikre at vi legger igjen et best mulig avtrykk. At våre kolleger skjønner verdien av ideen vår. At kunden blir overbevist. At media finner oss tillitsvekkende. At vi blir oppfattet som det vi ønsker å bli oppfattet som. Dette er kjernen i High Impact Presentations.

I løpet av to intensive dager får du trent på strukturer og teknikker tilpasset ditt behov. Du får oppfølging konstant, og du får se deg selv på video. Vi vet at den beste måten å skape varig endring på er gjennom praktisk og målrettet trening. Er du klar? 

Hvor ligger dine styrker, og hva vil du løfte?

Her ser du hvilke områder vi jobber med i løpet av de to dagene. 

 • Bruke fakta og eksempler for å få gjennomslag
 • Selge inn ideer som kan møte motstand
 • Motivere andre til handling
 • Håndtere utfordrende spørsmål på en positiv og overbevisende måte
 • Kommunisere ideer tydelig
 • Bli en trygg og inspirerende kommunikatør
 • Gjennomføre engasjerende presentasjoner
 • Presentere skriftlig materiale med innlevelse
 • Skape et positivt førsteinntrykk
 • Forklare noe komplisert på en enkel måte
 • Bli klar over hvordan andre oppfatter deg
 • Selge inn deg selv og ideene dine
Ingrid har en Master of Science fra UMB og del av MBA i Markedsføring fra NHH.
Tidligere har hun 12 års erfaring fra dagligvarebransjen. Hun har jobbet med markedsføring, prosjektledelse og forretningsutvikling i ledende selskaper som Orkla og Mills.
Ingrid Schjelderup Bygland

Dale Carnegie Training

Kvalitet, resultat og enkelhet i kombinasjon. Det er det som Dale Carnegie står for, for Susanne.

Tross mange år i selskapet ser hun fortsatt utfordringer med jobben hver dag. Mange av utfordringene kommer fra deltakerne i programmene hun leder. Susanne synes at det er et privilegium å få arbeide med mennesker som tørr å tenke annerledes og som utfordrer seg.
Susanne Vanselius

Dale Carnegie Training

Hvorfor High Impact Presentations?

Dale Carnegie Training sine prosesser handler om å gjøre ting litt annerledes, litt enklere og litt smartere. Her er hva noen tidligere deltakere sier om programmet:

Veldig praktisk, og rettet direkte mot mine arbeidsoppgaver på jobb. Utrolig bra med videofilming og feedback både under presentasjonene, og en til en i videorommet etterpå. Spesielt positivt å få alle de små tipsene, få vekk uvanene, samt bygge opp rundt mine styrker. Dale Carnegie Training pusher komfortsonen på en annen måte, så det blir en sterk personlig verdi, samtidig som nytteverdien for DNB og våre kunder blir stor. Dette er det flere i DNB som hadde hatt god nytte av!

Astrid Prestnes Nordtorp                
HEAD OF SECTION, LCI SOL Strategy, Customer Analysis and Export Finance, DNB


Kort, konsist og intensivt. Bedre enn alt annen jeg har vært borti innenfor kommunikasjonstrening i banken. Høyt tempo, så konkret, dyktige coacher og sterke tilbakemeldinger hele veien, fra første til siste minutt av treningen

Faglig leder i storbank

Jeg fikk en "wake-up-call" etter 20 år i bransjen. Vi kan være dyktige teknologer og flinke til å informere. Alt for ofte glemmer vi at det vi sier også skal motivere og inspirere. Tidligere var jeg opptatt av hvilke av de 80 slidene som skulle komme i riktig rekkefølge. Nå forstår jeg at det er ikke tiden jeg bruker på å forberede powerpoint som er avgjørende for om jeg når frem.

Andre kurs jeg har gått i presentasjonsteknikk har handlet om hvordan lage en presentasjon – hvor fokus har vært på innholdet og verktøyet . Men målet er ikke verktøyet – målet er å bevege og influere. Strategiske Presentasjoner var så enkelt, praktisk, "hands-on", håndgripelig og konkret.

Dette programmet har bidratt til at jeg tenker annerledes hver dag, i alt jeg gjør. Spesielt når jeg skal motivere andre, både kunder og kollegaer. Fra å være fokusert på hvor i presentasjonen jeg skal bruke denne sliden, til å alltid tenke; hvordan skal jeg nå frem på et følelsesmessig plan. Nå snakker jeg med andre og ikke til, slik jeg gjorde før. Det har bidratt til at jeg i møter med både kunder og medarbeidere prøver å skape bedre kontakt, og jeg er sikker på at jeg får mer respons samt at de kommer med flere innspill enn tidligere.  


Rune Hagbartsen, Executive Director, Computas AS

Løsninger

Velg den løsningen som passer ditt behov best

JEG VIL VITE MER

kr0
 • Ta kontakt med en Dale Carnegie-trener for en uforpliktende samtale
Kontakt meg

HIGH IMPACT PRESENTATIONS
 

kr21 000 eks mva
 • To-dagers intensivt kommunikasjonsprogram
 • Videofilming
 • Bøker, deltakermanual og fagressurser
 • LinkedIn-sertifisering 
Meld meg på!

Sted

High Impact Presentations finner sted på Lysaker torg 35

Sted

 • High Impact Presentations
  Lysaker Torg 35, Oslo
 • Ring oss
  +47 90 09 09 16
 • Send en e-post
  ellen-kristine.breiby
  @dalecarnegie.com

Komme seg til Lysaker Torg

Veibeskrivelse

Ta kontakt om du skulle lure på hvordan du enklest kommer deg til vårt lokale.