Dale Carnegie Training

litt annerledes, litt enklere, litt smartere

Å skape varig endring er ikke en quick fix. Skal du få til varig atferdsendring som bidrar til bedre prestasjoner, må du trene over tid. Dale Carnegie Training har levert praktisk trening innenfor områdene lederskap, kommunikasjon, salg og teamutvikling i over 100 år. 
Våre tjenester og programmer
Kommunikasjon og lederskap High Impact Presentations Skreddersydde prosjekter
Vi vet at det å endre vaner tar tid. Derfor går programmet Kommunikasjon og lederskap over 12 uker, med en samling hver uke.

Ønsker du å prestere bedre, bli modigere og få folk med deg? 
High Impact Presentations er et intensivt kommunikasjonsprogram over to dager. Du blir tydeligere, mer engasjerende og mer kraftfull i din kommunikasjon.

Ønsker du å få bedre gjennomslag for dine ideer? 
Ledermøter, talentutvikling, intern trening. Ulike selskaper har ulike behov. Fellesnevneren for selskaper som samarbeider med Dale Carnegie Training er at de er opptatt av å prestere litt bedre enn alle andre. 

Ønsker dere å ta resultatene til et nytt nivå?
Les mer
Les mer
Les mer
Ønsker du en smakebit på hva vi driver med?
Kom på et gratis seminar!
Vi tilbyr mange forskjellige gratis seminarer, der du får en introduksjon til hvordan det er å være med på et av våre programmer, i tillegg til verktøy du kan ta i bruk på jobb samme dag.
Hvorfor Dale Carnegie Training?

Bjørn Bjelde, R3 Entreprenør

"Jeg tenker at hvis man har gode relasjoner til en annen person, eller et annet firma, så kan man ha noen fordeler i en forhandlingssituasjon"
Erik Eide

Generalsekretær, Skiforeningen

"Det som skiller Dale Carnegie fra andre er at prosessene ansvarliggjør, skaper tilhørighet og en lyst til å levere på et høyt nivå over tid! Problemstillinger brytes ned til enkle deler det er enkelt å forstå. Metodikken engasjerer fordi den gir en innsikt i deg selv slik at du får lyst til å jobbe med egen endring og å skape bedre resultater for ditt selskap."

Se flere kundeuttalelser her
Noen av våre kunder
Har du spørsmål om Dale Carnegie Training? Ta kontakt med oss i dag