Litt annerledes, litt enklere, litt smartere
 


Å skape varig endring er ikke en quick fix. Skal du få til varig atferdsendring som bidrar til bedre prestasjoner, må du trene over tid.

Vi i Dale Carnegie Training Norge tilbyr programmer og tjenester for bedre kommunikasjon, ledelse og medarbeiderengasjement, til bedrifter og enkeltpersoner.

Vår visjon er “The same is not an option”‚Äč, noe som betyr at vi alltid skal utvikling og forbedre oss for å stadig oppnå bedre resultater. Dette gjelder både for oss selv og ikke minst for våre kunder.

Selskapet Dale Carnegie ble opprinnelig stiftet i USA i 1912, og er i dag et internasjonalt firma med kontorer i over 90 land. I Norge har vi vært etablert siden 1983, og hvert år hjelper vi flere hundre ledere, mellomledere og ansatte til å nå sine mål og oppnå fantastiske resultater. Dette gjør at vi har en erfaring og kompetanse som er unik, og som skiller seg ut fra våre konkurrenter.

Akkurat nå tilbyr vi to faste programmer som er åpne for alle. Vårt verdenskjente program Kommunikasjon og lederskap, som går over 12 uker, og High Impact Presentations, som er et intensivt kommunikasjonsprogram over to dager.
I tillegg tilbyr vi løsninger for bedrifter som ønsker å heve prestasjonen til hele avdelinger eller team.

Hvorfor bør du velge Dale Carnegie?
Bjørn Bjelde

R3 Entreprenør

"Jeg tenker at hvis man har gode relasjoner til en annen person, eller et annet firma, så kan man ha noen fordeler i en forhandlingssituasjon"
Erik Eide

Generalsekretær, Skiforeningen

"Det som skiller Dale Carnegie fra andre er at prosessene ansvarliggjør, skaper tilhørighet og en lyst til å levere på et høyt nivå over tid! Problemstillinger brytes ned til enkle deler det er enkelt å forstå. Metodikken engasjerer fordi den gir en innsikt i deg selv slik at du får lyst til å jobbe med egen endring og å skape bedre resultater for ditt selskap."

Se flere kundeuttalelser her
Noen av våre kunder
Har du spørsmål om Dale Carnegie Training? Ta kontakt med oss i dag