Suojaa yrityksesi virtuaalisella sandbox-tekniikalla 
 
 
Haittaohjelmat kehittyvät yhä uhkaavammaksi ja päivä päivältä kyberhyökkäysten määrä kasvaa hälyttävissä määrin. Esimerkiksi vuonna 2014 kyberhyökkäysten määrä lisääntyi 48%:lla. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat myös, että yli 70% haittaohjelmista jää perinteisiltä antivirus-ohjelmistoilta tunnistamatta.

Hyökkäykset kohdistuvat valtioiden ja suurten yritysten lisäksi yhä selkeämmin pk-sektoriin, jotka ovat myös tutkitusti* keskimääräistä haavoittuvampia erityisesti kohdennetuille hyökkäyksille. 

Kohdennetuissa hyökkäyksissä käytetään edistyneitä, pitkäkestoisia uhkia (Advanced Persistent Threat, APT), jotka ovat erityisen haastavia havaita ja samanaikaisesti äärimmäisen vaarallisia.

Kaikkiin WatchGuard UTM-tuotteisiin on saatavilla APT Blocker, joka käyttää uusinta, virtualisoitua hiekkalaatikkoteknologiaa haittaohjelmien torjuntaan. Ensin tiedostot suodatetaan muilla UTM-suojauksen osilla (Security Bundle), sen jälkeen tiedoston sormenjälkitunnistus tarkistetaan tietokannasta – aluksi itse laitteessa ja lopuksi pilvipohjaisessa palvelussa. Jos tiedostosta ei löydy tunnistetta, se analysoidaan tarkemmin järjestelmä-emulaattorissa. Siellä monitoroidaan tiedostojen tarkempi käyttäytyminen – ja voidaan pysäyttää tunkeutumiset, joihin muut vastaavat tekniikat eivät pysty.


Lisätietoja ja yhteydenotto:
WatchGuard APT Blocker
APT Blocker datasheet
Haluan saada tarjouksen!
Ota yhteyttä:
Autamme mielellämme, ota yhteyttä myynti@netmedia.fi
 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.