Tren16

Velkommen til Norges største møteplass for treningssenterbransjen!

Omdømme og merkevarebygging i treningssenterbransjen

Tren-seminaret er en møteplass for alle som driver og jobber innenfor treningssenterbransjen, og har vært et årlig høydepunkt for bransjen siden 2008. I mars inviterer vi til Tren-seminar igjen for 9.året på rad.

I år har vi satt omdømme og merkevarebygging som tema. Vi tror at en treningssenter bransje med godt omdømme vil ha større mulighet til å lykkes i arbeidet om å ta posisjon som vesentlig bidragsyter for folkehelsen, og har samlet både bransjefolk og eksperter på omdømme til å inspirere oss.

Disse kommer - kommer du?

Vi har valgt foredragsholdere fra øverste hylle for å gi deg den perfekte balansen mellom faglig påfyll, bransjenytt, inspirasjon, case og underholdning!

Kjent som reporter «Nilsi» i «Senkveld med Thomas og Harald» gjennom fire sesonger. Høsten 2015 turnerte han med stand-up showet «EGO». Nilsi leder oss gjennom første dag på Tren16 i kjent stil – gled dere!
Nils Ingar Aadne

Konferansier

Professor og forsker på BI Handelshøyskolen, institutt for kommunikasjon og kultur. 
Forsker på feltene branding, bedrifters samfunnsansvar og omdømme. Medforfatter av boken: «Corporate Communication; A Strategic Approach to Building Reputation» og medforfatter og medredaktør i den første fagboken om omdømme på norsk: «Åpen eller innadvendt». Hun er Norges akademiske representant i The Reputation Institute, som årlig analyserer omdømme til Norges mest synlige virksomheter.
Peggy Brønn

Professor og forsker, BI Handelshøyskolen

Ray Algar blir omtalt som Mr. Future of Fitness. Algar driver Oxygen Consulting, og har hatt stor suksess med sin rådgivingstjeneste for treningssenter i England. Algar kommer innom Tren16 på vei til IHRSA-konferansen i Orlando og gir deg en smakebit av fremtiden for treningssenterbransjen.
Ray Algar

Oxygen Consulting

Anne Thidemann er direktør for området Trening i hovedorganisasjonen Virke. Anne er utdannet cand. scient fra Norges Idrettshøgskole og har bakgrunn fra utdanning, organisasjoner og næringsliv. Hun har blant annet vært president i Norges Friidrettsforbund. Thidemann har etter hvert blitt en populær foredragsholder under Tren-seminarene.
Anne Thidemann

Direktør Virke Trening

Mastergrad i atferdsvitenskap, og driv selskapet og bloggen Helseatferd. Bergljot lærer deg hvordan du kan endre egne vaner og bli mentalt tøffere! At helse og atferd heng sammen skjønner de fleste. Det handler om små og store ting, enten det er å stadig unne seg en sjokolade, eller å finne små og store unnskyldninger for å ikke trene i dag. Bergljot gir deg verktøyene du trenger for å ta kontroll over egen atferd.
Bergljot Rosvoll

Blogger helseadferd.no

Foredragsholder og forfatter av boken "Bryt Stillheten" / "Kill the Silence". Personlig trener og gruppeinstruktør i SatsElixia og langrennstrener Koll IL og Kjelsås IL.
Monika Kørra

Forfatter og PT

Per Pedersen droppet ut av skolen 18 år gammel for å leve av kampsport. Nå er han eier og driver av MUDO-gruppen med partner Fredrik Bjærtnes. MUDO startet i 1998 med det han selv kaller Norges dårligste forretningsidé. I dag er MUDO Nordens største treningskjede med basis i kampsport.
Per Pedersen

MUDO Treningssenter

Grunder og administrerende direktør i Nr1.Fitness-kjeden. Trygve har erfaring fra treningssenterbransjen siden 2001, før han i 2008 startet Nr1Fitness-kjeden i Bergen. I dag er de en av de største på trening i Hordaland, med 10 senter, 14.000 medlemmer og 150 ansatte.
Trygve Amundsen

NR1Fitness Treningssenter

En av verdens mestvinnende alpinister, med totalt 20 mesterskapsmedalje, derav fire OL-gull og fem VM-gull. Kjetil er en av fem mannlige alpinister med verdenscupseier i alle fem disipliner. Ekspertkommentator og programleder, hovedsakelig for NRK, og har sitt eget tv-program: Hvem kan slå Aamodt og Kjus?
Kjetil Andre Aamodt

Tidligere idrettsutøver

Program

Vi gleder oss til å dele to innholdsrike dager sammen med deg!

DAG 1
 • kl. 09:00 - Registrering, kaffe og te

  Ta deg en kopp kaffe og slå av en prat med våre utstillere før programmet starter.

 • kl. 10:00 - Velkommen til Tren16

  Hugo Mølmesdal CEO CrediCare 
  Hvorfor omdømme og merkevarebygging som årets tema?

 • kl. 10:30 - Hvordan bygge godt omdømme i treningsbransjen?

  Peggy Brønn Professor og forsker BI Handelshøyskolen
  Har du tenkt over hvor viktig bedriften din sitt omdømme er? Peggy gir deg en bred tilnærming til omdømmebygging, med gode eksempler og råd til hvordan treningsbransjen kan styrke sitt omdømme.

 • kl. 12:00 - Forstå markedet - Bygg din merkevare

  Ray Algar Oxygen Consulting
  Ray gir deg oversikt over ulike treningskonsept i bransjen, og hva som karakteriserer og er markedsdrivere for disse. Ray vil at vi skal løfte blikket opp fra vårt dag-til-dag fokus og se ting i perspektiv og frem i tid. Mr. Fitness gir deg kompetansen og oversikten du trenger for å sette kurs, posisjonerer deg og bygge din merkevare sterkere.

 • kl. 14:00 - Styrket kompetanse for å bygge omdømmet til treningsbransjen

  Anne Thidemann Direktør Virke Trening
  Anne har fokus på omdømme i bransjen og hvor avhengig vi alle er av hverandre for å lykkes. På lik linje med fysiske form, bygges bransjens felles omdømme millimeter for millimeter. Men et lite feilsteg av en, kan bryte det ned flere kilometer for alle.

 • kl. 15:00 - I fremtiden er vi alle fantastiske

  Bergljot Rosvoll Blogger Helseadferd.no
  Mange ser på det å kontrollerer egen atferd som uoppnåelig – men slik er det ikke alltid. Bergljot snakker om atferdsvitenskap – hvorfor gjør vi som vi gjør og hvordan vi kan forstå det opp mot trening og helse. Her lærer du verktøy for «selvledelse» – et nyttig verktøy i møte med dine medlemmer og kunder.

DAG 2
 • kl. 09:30 - Det handler om å bestemme seg

  Monika Kørra Forfatter og PT
  Besluttsomhet, målsettinger, utholdenhet, samhold og støtte er nøkkelord i møtet med små og store utfordringer. Hvordan kan vi som jobber i treningsbransjen ta i bruk disse i møte med våre medlemmer? Og hvordan skal vi bedre kunne kjenne på den indre motivasjonen og gleden ved vårt daglige arbeid?

 • kl. 10:30 - Hvordan bygge godt omdømme – med et dårlig utgangspunkt

  Per Pedersen Gründer MUDO
  Per forteller hvordan de taklet omdømmeutfordringer knyttet til kampsporten sitt frynsete rykte og bygde en suksessrik treningskjede med basis i kampsport. Selv Norges dårligste ide kan bli noe stort, så lenge du tenker og handler riktig. Bli inspirert av et grunder-eventyr!

 • kl. 11:30 - Hvordan kapre markedsandeler gjennom merkevare- og omdømmebygging

  Trygve Amundsen Gründer Nr1Fitness
  Nr1Fitness-kjeden som har klart å bite seg fast i en svært konkurransepreget bransje, og samtidig har oppnådd svært god lønnsomhet. En av de viktigste differensieringsfaktorene har vært PR og merkevarebygging. Trygve gir gode eksempler på hvordan man kaprer markedsandeler som er resultat av en slagkraftig og lønnsom merkevare.

 • kl. 12:00 - Hvordan nå ditt potensiale!

  Kjetil Andre Aamodt Tidligere idrettsutøver
  Hør historien om hvordan Kjetil ble verdens beste alpinist, frem til han satt punktum med det fantastiske super-G-gullet i OL-2006, etter å ha kjempet seg tilbake etter skade. Du kan forvente deg et foredrag med trøkk og humor, som forteller historien om hvordan Kjetil fikk ut sitt potensiale.

 • kl. 13:00 - Lunsj før hjemreise

Priser

Prisoversikt for deltagelse med og uten overnatting. Etter 17.februar stiger prisene, så vær rask med å melde deg på! Alle priser er inkl. mva. Påmeldingen er bindende.

Hotellpakke enkeltrom

Kr3400,-
 • Overnatting enkeltrom
 • Deltakelse 2 dager
 • Lunsj begge dager
 • Tre-retters bankettmiddag og Låvefest
 • Mva. er inkludert
BESTILL

Hotellpakke dobbel

Kr3200,-
 • Overnatting dobbeltrom
 • Deltakelse 2 dager
 • Lunsj begge dager
 • Tre-retters bankettmiddag og Låvefest
 • Mva. er inkludert
BESTILL

Pris kun Tren16

Kr2400,-
 • Ingen overnatting
 • Deltakelse 2 dager
 • Lunsj begge dager
 • Tre-retters bankettmiddag og Låvefest
 • Mva. er inkludert
BESTILL

Hovedsponsorer

Vi er stolte over å kunne presentere våre samarbeidsparnere og sponsorer for Tren16. Uten våre samarbeidspartnere kunne vi ikke arrangert Tren16 til en så lav deltageravgift.

Samarbeidspartnere

Her møtes vi

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Adresse

 • Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
  Hans Gaarders vei 15, 2060 Gardermoen, Norge
 • Ring CrediCare
  22 80 70 57
 • Send oss gjerne en e-post
  tine@credicare.no

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Skriv inn adressen du reiser fra, velg reisemåte og trykk på "Få veibeskrivelse".