Inspirationsdag - FREMTIDENS DATACENTER

 

SEMINAR D. 21. JANUAR 2016 I VIRUM

Mængden af data vokser eksplosivt samtidig med, at brugernes forventninger til hurtig og sikker dataadgang stiger. Det stiller konstant store krav til det moderne datacenter med ydelse, sikkerhed, overblik, management og support. Hvilke løsninger er gearet til fremtiden, når et datacenter skal følge med den hastige udvikling og budgettet til at levere er under pres.

På denne inspirationsdag tager vi en 360 graders tur omkring det moderne datacenter, de nyeste innovative teknologier og løsninger med udgangspunkt i hverdagens udfordringer i et datacenter. Kort sagt, hvordan når du i mål med at leve op til forretningens krav om agilitet, hurtig adgang til en voksende datamængde, sikkerhed og flexibilitet – for færre penge.

Kan du genkende udfordringerne fra din hverdag, og har du interesse i et kig ind i fremtidens datacenter, så tilmeld dig nu - det er gratis at deltage.

PROGRAM

Dagen vil forløbe med hhv. fælles og valgfri indlæg, hvor du ved tilmelding tilkendegiver din interesse mellem 2 emner.
Du er velkommen til kun at deltage en del af dagen.

  • 08.45-09.15   Registrering – kaffe & wienerbrød
     
     
    09.15-09.30   Velkomst /Credocom
     
     
    09.30-10.00   Keynote: Big Data er en platform! v/Mogens Langballe Nørgaard, CEO, FAIR & SQUARE
     
     
    10.15-11.00   Veeam: Backup er ikke længere nok! eller VMware: Software Defined Datacenter og Hybrid cloud
     

    11.00-11.15   Kaffe & frugt
     

    11.15-12.00   Riverbed: Effektivisér IT på lokalkontorer eller Simplivity: Hyper Converged infrastructure


    12.00-12.45   Frokost
     
     
    12.45-13.15   Kundecase: L’Oréals strategi og valg af løsninger til fremtidssikret datacenter. v/Alan Andersen, CIO, L'Oréal
     
     
    13.20-13.55   Palo Alto Networks: Hvordan skaber du en sikker ramme omkring dit datacenter? eller 
                             Hewlett Packard Enterprise: Verdensnyheden HPE Synergy - Composable infrastructure
     

    13.55-14.15   Kaffe & kage
     
     
    14.15-15.00   Credocom: Credocom Cloud Services eller F5 Networks: Applikationstilgængelighed på tværs af hybride datacentre
     
     
    15.05-15.50   Nimble Storage: High Performance Hybrid storage eller Cisco: Cisco Datacenter
     
     
    15.55-16.15   Afslutning /Credocom

    Programmet kan også hentes som PDF her.
Big Data er IKKE “mange ting” - det er en platform, der vil ændre alt. Hør den kendte it provokatør sætte Big Data i relation med det moderne datacenter.
 
Indlægget vil forklare, hvad Big Data-platformen består af, hvad vi kan bruge den til forretningsmæssigt - og hvordan vi kan løse beslutnings- og ressourceproblemerne. 
KEYNOTE: Mogens Langballe Nørgaard

CEO, FAIR & SQUARE

For virksomheder er spørgsmålet ikke længere: “Har vi backup? ”, spørgsmålet lyder nu: ”Er vi tilgængelige? ” 
Virksomheder kræver, at alle har adgang til datacenteret hele tiden. Virkeligheden er dog en anden. Veeam har undersøgt, at 82 pct. af CIOs ikke i stand til at imødekomme 24/7-forventningen, så i dette indlæg vil Veeam vise, hvordan det kan løses ved hjælp af flere datacenter- eller cloud-services.
Backup er ikke længere nok

Veeam: Martin Plesner-Jacobsen, System Engineer 

VMware har længe defineret fremtidens software-definerede datacenter. Med deres nye cloudservice gør VMware det for alvor muligt frit at flyttet virtuelle servere mellem dit eget datacenter, op i skyen og tilbage igen, som det passer dig. Kom og hør, hvordan VMware er ved at udviske grænserne mellem dit eget datacenter og skyen.
Software Defined Datacenter 

VMware: Thomas Hagedorn, SE og Henrik Mønster Lead, SE

Riverbed hjælper med at nedbringe omkostningen væsentligt på IT hos virksomhedens lokalkontorer - WAN Optimering, HyperVisor og optimering af backup – In One Box.

- Ingen servere - ingen storage – ingen backup lokalt
- Enkel opsætning og simpel administration
- Optimal sikring af data
Effektivisér IT på lokalkontorer

Riverbed: TBA
 

SimliVity går hele vejen og konvergerer al server, storage, backup, deduplikering og wan optimering i et kompakt 2u datacenter design. Det erstatter effektivt dit nuværende datacenter med dets siloer og skaber et højtydende, enkelt, energieffektivt hyperkonvergeret datacenter in-a-box. Ideelt til såvel datacenter konsolidering som Remote Office Branch Office (ROBO) løsninger. Hør også om aktuelle cases hos danske kunder, der har opnået store besparelser og administrative fordele.
Hyper Converged infrastructure

Simplivity: Ronny Tovgaard, Sales Manager og Salvatore Buccoliero, Solutions architect

L’Oréal fortæller om oplevelser og konklusioner på nye løsninger til deres datacenter efter grundige tests. Det blev et valg af både-og systemer til optimering af både kapacitet og performance, så de fik accelereret deres applikationsperformance med en faktor 20.
De tidligere løsninger kunne ikke længere følge med, og svartiderne for nogle kritiske programmer levede ikke op til forretningens krav.
L’Oréals strategi og valg af løsninger til fremtidssikret datacenter

L'Oréal: Alan Andersen, CIO

Dit datacenter og dine data er det endegyldige mål for dagens avancerede hackerangreb.
Hvordan beskytter du effektivt dit datacenter mod udefrakommende angreb. Palo Alto Networks har opskriften på ikke blot at detektere angreb, men effektivt stoppe angreb mod dit datacenter.
Hvordan skaber du en sikker ramme omkring dit datacenter

Palo Alto Networks: Christian Bermann, System Engineer

HPE har taget et kvantespring ind i fremtidens datacenter med en arkitektur, der sætter en ny standard i markedet og på mange måder tager springet videre fra hyperconverged systemer. HPE fortæller om fremtidens datacenter med Composable infrastructure – hvor Compute, Memory og Storage bliver flydende puljer af ressourcer, der dynamisk kan programmeres, allokeres, skaleres fleksibelt og justeres automatisk til applikationerne.
Verdensnyhed: HPE Synergy - Composable infrastructure

Hewlett Packard Enterprise: Jørgen Møller Caspersen, Category Manager Server

Fra diskrete managed services til komplet IaaS med indbygget sikkerhed. Credocom tilbyder i dag et komplet sortiment af services incl.  Disaster recovery løsning, som supplement til kundernes egen datacenter, Next generation firewall as a service, Zero-day scanning as a service m.m.
Hør hvordan Credocom Cloud Services kan hjælpe din virksomhed med effektiv drift, hvad enten du har eget datacenter eller ønsker at købe det som en service.
Credocom Cloud Services

Credocom: Peter Koch, Partner/CSO

 

Hvordan sikrer du dine applikationer på tværs af datacentre – on-premise til cloud, og hvordan skalerer du effektivt ud i skyen. I dette indlæg vil F5 give sit bud på, hvordan du kan styre dette og optimere driften af dine applikationer på tværs af datacentre.
Applikationstilgængelighed på tværs af hybride datacentre

F5 Networks: Håkan Samuelsson, Channel SE

Nimble Storage har gjort det nærmest umulige - på en gang at leverer et storage system, der er ekstremt enkelt, kompakt, energieffektivt og højtydende med verdensklasse support.
 
Kunderne er begejstret og har gjort Nimble Storage til det hurtigst voksende storagefirma nogensinde.
High Performance Hybrid storage

Nimble Storage: Charlie Whitfield, SE Director
 

Cisco har gået sin sejrsgang i mange datacentre. Med en helt ny og kosteffektiv tilgang til serverdesign og et stærkt samarbejde med storageproducenterne, har de skabt en unik konvergeret løsning. Kom og hør hvordan netop Nimble og Simplivity skaber en unik sammenhæng i dit datacenter.
Cisco Datacenter

Cisco: Poul Piester, Sales Manager Datacenter
 

PARTNERE

Dagen er arrangeret i samarbejde med markedets stærkeste producenter af datacenterløsninger:

STED

Sted

Find vej

Rutevejledning

Intast Afrejse fra under Find vej og klik på knappen Søg rute.

TILMELD DIG NU

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.