Velkommen til Åpen Fagkveld med Webstep!

Vi har gleden av å invitere til nok en av våre populære fagkvelder. Kvelden er åpen for alle, og denne gangen tar vi opp to tema:

NServiceBus v6 - hva og hvordan

Jan Ove Skogheim viser hvordan Particular Software driver programvareutvikling og tilbyr smakebiter av hva man kan forvente i neste versjon av NServiceBus.  

En introduksjon til containers

Takket være alle nyhetene rundt Docker den siste tiden, har de fleste hørt om containers. Hvorfor satser de store teknologiselskapene på dette? I denne presentasjonen forklarer Stéphane Erbrech og David Lindblad konseptet containers og hvilke fordeler dette har. De vil også gi en introduksjon av Docker og demonstrere noen scenarier. Azure? Selvfølgelig! UI applikasjoner? Hvorfor ikke!


 
 
 
 
 
 
Agenda:

16:30 - Mat og drikke
17:30 - NServiceBus v6 med Jan Ove Skogheim 
18:30 - Pause og mingling
19:00 - Containers med Stephane og David
20:30 - 23:00 Mingling og forfriskninger
 


Hvor?

Hele arrangementet, både det faglige og sosiale, vil foregå på Felix Konferansesenter på Bryggetorget 3 på Aker Brygge i Oslo.

Når?

Arrangementet forgår på Torsdag 15/10, fra klokken 16.30 til klokken 23.00.

 
 
Jan Ove Skogheim

Jan Ove Skogheim jobbet i Webstep i over seks år. Han var en av de aller første i Norge som jobbet med NServiceBus, og han ble etter hvert så flink at Particular Software ønsket å ha ham med på laget. Nå jobber han med å videreutvikle NServiceBus, og har førstehånds kjennskap om hva som skjer med produktet.
 


Stéphane Erbrech

Stéphane Erbrech er en av våre unge og fremadstormende konsulenter. Til tross for sin unge alder, har han fått mye ansvar hos våre kunder. Han fungerer som teamleder på en av de største .Net-løsningene i Norden, og er en mann vi forventer mye av i fremtiden. Og forresten: Han er en meget god foredragsholder!

David Lindblad

David Lindblad har jobbet som utvikler siden han var 14 år gammel, og har et imponerende rulleblad. Før han kom til Webstep jobbet han med å utvikle Azure i Microsoft, og han jobbet noen år som løsningsarkitekt i Capgemini. I dag er han arkitekt for en av de største .Net-løsningene i Norden.

 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.