Plusbog og BE communication i samarbejde om at nå kunderne på den anden side af Øresund
Det indledende samarbejde mellem Plusbog og BE communication startede med, at virksomheden skulle have løst nogle opgaver i forbindelse med korrektur på deres svenske side samt reservering af domænenavne i forskellige lande. Dette skulle vise sig at blive begyndelsen på et anderledes og spændende samarbejde de to virksomheder imellem.

En ”nicheopgave”

I dag hjælper BE communication Plusbog med at finde egnede kandidater til det svenske sprog. Dette foregår således, at BE communication stiller en oversætter til rådighed, som så tester den respektive kandidats kommunikative egenskaber inden for sproget. Kandidaten testes ved at få tilsendt en dansk tekst, som skal oversættes til svensk på et professionelt og højt fagligt niveau. Efterfølgende gennemgår oversætteren så den oversatte tekst, og Plusbog får derefter skriftlig feedback om resultatet.

Tina Nurby – ejer af BE communication udtaler...

traditionelt set har arbejdsgangen for BE communication været, at vores kunder sender materiale, som så skal oversættes eller korrekturlæses, for derefter at få det tilbage i korrekt redigeret stand. Derfor er samarbejdet med Plusbog en smule anderledes end det, vi er vant til, men samtidig sjovt og spændende.


  ”Hurtig og professionel handling er to essentielle
   punkter hvor BE communication leverer.


Andreas Dirksen
CEO & partner - Plusbog.dk ApS

Fakta om Plusbog.dk
Plusbog.dk er en fordelsklub med bøger, hvor du sparer 50-90% på selv de nyeste titler. Siden opstarten for 5 år siden har mere end 180.000 kunder oprettet et Plusmedlemskab, og Plusbog.dk har modtaget Børsens Gazellepris for størst i vækst. I 2013 udvidedes med Plusbok.se i Sverige, og målet er at nytænke hele bogklubkonceptet og blive Skandinaviens største bogklub. I dag beskæftiger Plusbog.dk 20 super engagerede medarbejdere på kontorerne i Viborg, København og London.

Virksomhedsinfo:
Plusbog.dk ApS, Brovej 20 A, 8800 Viborg
CVR 30 57 66 91 - www.plusbog.dk
Del denne artikel på:
facebook email twitter linkedin myspace google