Ohjelmallisesti ohjatun tallennuksen avulla luot loogisen tallennustilan sovelluspalvelinten käyttämättömästä kapasiteetista ja saat täyden hyödyn irti ilman uusia laiteinvestointeja. 

Atean asiantuntijoiden kanssa ratkaiset tallennushaasteet

Atean pitkä kokemus ja asiantuntemus tuovat yrityksellesi kustannussäästöjä ja kilpailuetua. Paikallisen toimijan kanssa asiat etenevät rivakasti. Saat kasvavat datamäärät luotettavasti hallintaan. EMC valitsi Atean vuoden jälleenmyyjäksi 2013 osoituksena kyvystä tuottaa lisäarvoa EMC:n infrastruktuuriratkaisuilla ja pätevöitymisestä EMC:n tarjoomaan.

Täydennä tietämyksesi tallennusratkaisujen uusimmasta puheenaiheesta webinaarissa 27.5. klo 9.00–9.45

Osallistu sitoumuksetta webinaariimme keskiviikkona 27.5. klo 9.00–9.45. Webinaarissa saat hyvän käsityksen siitä miten voit valita tallennusratkaisun, joka riittää kattamaan yrityksesi tarpeet kustannustehokkaasti ja tulevaisuuden tarpeet huomioiden.

Ulkoisen tallennuksen edut murto-osalla sen kustannuksista ja monimutkaisuudesta

EMC ScaleIO™ -ohjelmisto luo palvelinpohjaisen SAN-verkon paikallisten sovelluspalvelinten tallennustilasta ja tarjoaa joustavuutta, skaalautuvuutta ja kapasiteettia. Se yhdistää tallennustilan ja laskentaresurssit sekä skaalautuu tuhansille noodeille. Kun tallennus- ja laskentaresurssit muuttuvat, ScaleIO tasapainottaa hajautetun tallennuksen, optimoiden suorituskyvyn ja kapasiteetin.

ScaleIO on laitteisto-agnostinen ja tukee fyysisiä ja/tai virtuaalisia sovelluspalvelimia. ScaleIO ei vaadi investointia laitteistoon. ScaleIO sopii ihanteellisesti virtuaali-infrastruktuurin tallennukseen, tietokannoille, tuotekehitykseen ja testaukseen sekä virtuaaliseen työpöytäympäristöön (VDI).
 


 
 
Atea on it-infrastruktuurin kokonaistoimittaja, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Sovitamme ketterästi tietotekniikan vastaamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstöllemme The Place to Be. Neuvomme asiakastamme it-infrastruktuurin rakentamisen ja kehittämisen kaikissa vaiheissa ja tuomme uusia ratkaisuja markkinoille ja autamme tietotekniikan suunnitelmallisessa kehittämisessä. Olemme toimineet Suomessa 30 vuotta, ja meillä on 350 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-infrastruktuuriratkaisuja.

Atea Finland Oy, PL 39, 01621 Vantaa, Puh. 010 613 611 Lähetä sähköpostia


 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.