Det gode kundemøde
Lyt, lær og observer!
På det gode kundemøde lytter man til kundens behov – det er vigtigt, at der er sat god tid af.
Der skal være plads til udenomssnak, som ikke vedrører konkret salg. Man skal altså lytte til kundens historier og fortællinger fra dennes verden og hverdag, og omvendt er det vigtigt, at man også giver noget af sig selv, og viser reel interesse for kunden.

Sammensætningen af mødet vægter højt
 
BE communication afholder i sine nyhedsbreve små konkurrencer, og jeg har været så heldig at vinde to gange. Da jeg vandt anden gang, benyttede Tina Nurby sig af muligheden for personligt at aflevere gevinsten – og når hun nu alligevel var på kontoret tog vi en lang snak om løst og fast, men naturligvis også om forretning.

Dette kundemøde var sammensat på den helt rigtige måde, hvor vores behov som kunde blev drøftet, og samtidig blev der også talt om andre emner – det er det sidstnævnte, der skaber den personlige relation, som er så vigtig for kundens fremtidige valg af samarbejdspartner.

Vores allerførst møde med BE communication
 
Jeg havde en sag, hvor jeg havde et konkret behov for en autoriseret oversættelse af bl.a. en stævning med bilag fra dansk til tyrkisk. Jeg havde indhentet tilbud fra forskellige andre translatører. Tilfældigvis tog BE communication kontakt til kontoret samtidigt, for at fortælle om de produkter de kunne tilbyde. Jeg efterspurgte et konkret tilbud til min verserende sag, og da BE communications tilbud var det billigste, og tidshorisonten var passende, valgte jeg at benytte mig af deres tilbud.  

Vi har efterfølgende fået lavet nogle autoriserede oversættelser til brug for en verserende retssag.  

Fischer Advokatfirma ApS anbefaler helt klart BE communication til andre. Vi fik vores opgave løst hurtigt og professionelt, samtidig med at prisen var lav.
 
Tina Nurby er altid tilgængelig – man får et hurtigt og ærligt svar, når man henvender sig med en forespørgsel.

Mit råd til BE communication
 
Det er vigtigt, at BE communication fortsætter med at møde kunderne, der hvor de er – og tilgængeligheden må under alle omstændighederne bevares. Det er vigtigt for kunderne, at man kan få fat i sin samarbejdspartner, når man har brug for det.
 
Samtidig skal BE communication fortsætte med at levere det gode produkt, de gør på nuværende tidspunkt. Dvs. professionelle og korrekte oversættelser, der bliver leveret til tiden.   
 


Heidi Waldemar Østergaard, advokat
mail: hm@fischer-advokatfirma.com
mobil: 41127442

Fischer Advokatfirma ApS 
Fischer Advokatfirma ApS er et advokatkontor, der tilbyder klassiske advokatydelser som fx ejendomshandler, testamenter og civile retssager mv. men også mere specielle rådgivningsopgaver indenfor fx M&A, strategi og grøn energi til priser, hvor de store advokatkontorer ikke kan følge med.
 
Hos Fischer Advokatfirma ApS arbejder vi tæt på hinanden og sparrer med hinanden i det omfang, vi har behov. Således vil behandlingen af en sag, der bliver varetaget af en yngre advokat eller advokatfuldmægtig, ske på baggrund af mange års erfaring.   

Fischer Advokatfirma ApS adskiller sig ved, at vi i kraft af advokat Hans Henrik Fischers fortid i ØK, Telia og Danfoss, har mange års erfaring inden for industri – herunder M&A samt strategi.
 
Denne erfaring benytter kontoret sig særligt af i forbindelse med den sideløbende projektforretning, hvor vi arbejder med flere forskellige projekter, der alle vedrører clean (grøn energi).   

Vi løser især sager for erhvervsdrivende – men også opgaver for private kunder som testamenter, ejendomshandler og civile retssager mv. Vi har mange års erfaring indenfor såvel private sager som erhvervssager.

Tlf. 7463 0800 |  info@fischer-advokatfirma.com 
Skibbroen 10, 6200 Aabenraa | Grundtvigs Allé 183, 1. sal, 6400 Sønderborg | Ringgade 3, 6300 Gråsten