| HEM  | PROGRAM  | TALARE  | ANMÄLAN & ORTER
 
 
 
 
Välkommen till OneSolution Tour!

Vi har samlat flera av de ledande IT-bolagen som driver utvecklingen inom de IT-områdena virtualisering, mobilitet och säkerhet. Dagen är fylld med seminarier som tar upp ämnen för dig som vill lära dig mer om nya möjligheter att utveckla verksamhetens IT. 

OneSolution Tour bygger på idén att olika delar av verksamhetens IT tillsammans bildar En lösning -  tex inom säkerhet, mobilitet och virtualisering. Ökad kunskap om hur de hänger ihop och interagerar ger bättre förutsättningar till en optimerad och produktiv IT-miljö.

Seminarieämnen:
- Virtualisering, Mobilitet och Säkerhet!


De mest utvecklings- och investeringsintensiva områdena på IT-avdelningarna under 2015 finns inom virtualisering, mobilitet och säkerhet. Därför fokuserar OneSolution Tour på de mest aktuella utmaningarna som bolagen står inför inom de här områdena, till exempel:
  • Dagens användare ställer hårda krav på varifrån, hur och när de vill kunna arbeta. Hur säkerställer verksamheten optimal prestanda och användarupplevelse oavsett plats, enhet eller tidpunkt. Mobilitet är inte en trend utan ett arbetssätt som har kommit för att stanna.  
 
  • Att via centralisering effektivisera och förenkla administrationen av klientmiljö är en prioriterad satsning för många bolag. Virtuella skrivbord med de senast utvecklade tunna klienterna är exempel på ett område som har utvecklats mycket och möjliggjort stora effektiviseringar.
 
  • Att ha en väl utvecklad IT-säkerhetsplattform har aldrig varit mer viktigt. Det handlar inte om verksamheten kommer att utsättas för cyberattacker, intrång, virus eller andra säkerhetsrisker – utan om hur man minimerar skadorna som kan uppstå.
 
  • Hur hanterar man mobila enheter som surfplattor och smart phones oavsett plattform på ett effektivt och säkert sätt. Mobile Device Management är aktuellt för alla bolag oavsett storlek.



ORTER


17/3 MalmöRadisson Blu Hotel   
18/3 GöteborgScandic Rubinen   
19/3 JönköpingElite Stora Hotellet 
24/3 UmeåHotel Aveny   
25/3 SundsvallElite Knaust  
26/3 StockholmElite Palace Hotel 


SPONSORER