Javerdel Yritysmobiili-palvelu turvaa yrityksesi kokonaisvaltaisesti mobiiliriskeiltä. Haluatko täyden hyödyn mobiiliratkaisuista liiketoiminnallesi, mutta päätelaitteiden ja sovellusten määrä aiheuttaa tietoturva- ja hallittavuusongelmia? Eikä it-asiantuntijoiden aika riitä ylimääräisten pulmatilanteiden selvittelyyn?

Vaivattomalla Yritysmobiili-palvelulla otat haltuun kannettavat, tabletit ja älypuhelimet, niiden sovellukset ja informaation, olivatpa ne yrityksesi tai työntekijöidesi omia, keskitetysti koko laitteiden elinkaaren ajan. Palvelun avulla eri laitteet ja ohjelmistot ovat aina ajan tasalla ja kontrollissa laitekirjon laajuudesta huolimatta.
 



Hallitse mobiililaitteet, sovellukset ja näiden tietoturva kustannustehokkaasti Javerdelin palveluna.
Uusi Yritysmobiili
-palvelu tuo merkittäviä etuja:


  • Keskitetty ratkaisu: yksi hallinta- ja suojausratkaisu päätelaitteille, niiden sovelluksille ja käsiteltävälle datalle.
  • Mitattavat kustannussäästöt: keskitetty laitehallinta, automaatio ja etätoiminnot toimivat samanaikaisesti, järjestelmäalusta- ja päätelaiteriippumattomasti. Laajenna yrityksesi it-käytännöt koskemaan myös koko mobiililaitekantaa. Reaaliaikaisesti ja läpinäkyvästi.
  • Puhdasta tuottavuutta: laitteiden ja sovellusten ongelmatilanteet ratkoo palveluntarjoaja Javerdel. Työntekijä tai it-osasto säästää työaikaa. Työntekijät hyötyvät tehokkaista ja tietoturvallisista työvälineistä.
  • Tietoturva: suojaa aukotta organisaatiosi laitteet, sovellukset ja liiketoimintakriittisen tiedon – vähentää halitsematonta jakelua ja tallentamista. Jakele, päivitä, hallitse ja suojaa mobiilisovellukset niin yrityksen kuin työntekijöidenkin laitteissa. Hyödynnä lukuisia tärkeitä toiminnallisuuksia, kuten esim. laitteiden etätyhjennys ja etälukitus sekä keskitetyt laitepäivitykset.



   Kenelle ratkaisu sopii? 
  
Ratkaisu sopii erinomaisesti
   organisaatioille, joiden:


  • toiminta edellyttää etätyöskentelyä vaihtelevissa olosuhteissa
  • liiketoimintasovellusten kirjo eri päätelaitteissa aiheuttaa kustannuksia ja hallintaongelman
  • päätelaitteissa käsitellään sensitiivistä dataa
  • pääsynhallinta ja tietoturva on ulotettava myös mobiililaitteisiin
  • toiminnassa löytyy tarve helppokäyttöiselle ja nopeasti käyttöönotettavalle palvelulle



Javerdelin palveluna tai itsepalveluna – sinä päätät


Javerdelin Yritysmobiili pohjautuu IBM:n MaaS360® -teknologiaan, pilvipalvelumalliin ja osaavaan laitehallinta-asiantuntijatyöhön. Yritysmobiili toimitetaan joko kokonaispalveluna, missä Javerdel ylläpitää hallintaratkaisun, laitteet ja sovellukset asiakasorganisaation puolesta, tai alustapalveluna (PaaS), jolloin asiakas hallitsee laitteet ja sovellukset itse web-käyttöliittymästä.

Yritysmobiili integroituu saumattomasti jo käytössä oleviin infrastruktuureihisi – ja on mahdollista toteuttaa erilaisiin it-ympäristöihin, monilla vaihtoehtoisilla hankintamalleilla. MaaS360 on hyvin koeteltu ratkaisu, jota IBM:llä on hyödynnetty alkuvuodesta 2014 lähtien, kattaen globaalisti 80 000 käyttäjää.

Javerdelin palveluilla teet mobiliteetista kilpailuedun yrityksellenne! 
 
Lisätietoja: Javerdel Solutions Oy
Marko Nenonen, puh. 040 502 4566, marko.nenonen@javerdel.fi


*Testikäytön ja tunnusten saaminen edellyttää rekisteröintitietojen oikeellisuutta. Tarkistettuamme tiedot luomme tunnukset ja lähetämme ne annettuun sähköpostiosoitteeseen.


Rekisteröidyttyäsi testikäyttäjäksi, tulet saamaan Javerdelilta yhteydenoton sähköpostiisi*.

 
 
 
 
Javerdel on voimakkaasti kasvava sovellusratkaisuihin, pilviteknologioihin ja it-ulkoistuspalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Javerdel on saavuttanut vahvan aseman sekä yritysten että julkishallinnon organisaatioiden palveluntarjoajana. Vuonna 2013 Javerdelin liikevaihto oli 13,4 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti yli 80 it-ammattilaista. www.javerdel.fi

Kun selaat Javerdelin verkkosivuja, tallennamme mainosevästeitä tietokoneeseesi, jotta voimme ymmärtää mistä olet kiinnostunut. Javerdelin kumppani, AdRoll, antaa meille mahdollisuuden näyttää retargeting mainontaa muissa sivustoissa, perustuen aiempaan vuorovaikutukseesi Javerdelin verkkosivujen kanssa. Kumppanimme käyttämä teknologia ei kerää kävijästä yksilöivää tietoa kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite tai puhelinnumero. Halutessasi voit kieltää kumppaneidemme toteuttaman kohdennetun mainonnan osoitteessa http://www.networkadvertising.org/choices/.


 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.