Cimbria og BE communication - et gensidigt givende samarbejde
Starten på et nyt bekendtskab
Den indledende kontakt mellem Cimbria og BE communication skal tilskrives en årvågen oversætter, som på det tidspunkt var ved at oversætte for Cimbria. Oversætterens henvisning skulle senere vise sig at blive til et professionelt samarbejde mellem de to virksomheder.
 

Et godt samarbejde

I dag håndterer BE communication mange af de tekniske oversættelser som Cimbria skal have foretaget; hvad enten det er på engelsk, tysk, polsk, russisk eller mange af de andre sprog, foreligger der altid en personlig og professionel kommunikation, der indfrier begge virksomheders forventninger.
"Igennem årene har det typisk været vores forhandlere, som har oversat vores tekniske dokumenter, hvor vi selv kun har stået for nogle få hovedsprog. Det har vi valgt at ændre på, primært fordi vi ønsker at have større kontrol med kvaliteten af oversættelsen, og fordi vi tror på, at det i sidste ende betaler sig at samle oversættelserne centralt".

                                           - Sheena Andersen


Tina Nurby - indehaver af BE communication:
"Når det drejer sig om teknisk oversættelse bruger BE communication kun freelancere der har en solid teknisk baggrund, hvor flere derudover også besidder en ingeniørmæssig uddannelse. Dette er med til at sikre, at vores kunder kan føle sig fuldstændigt trygge, velvidende at deres materiale bliver oversat af kompetente fagfolk."
 

Det vigtigste for os er oversættelsens kvalitet, derfor skal oversætteren ikke bare have gode sprogkundskaber, men skal også have en god teknisk forståelse.”

                                      Sheena Andersen
                                      Conformity assessment teknikker
                                      CIMBRIA A/S

Fakta om Cimbria
Cimbria er en af ​​verdens førende producenter inden for forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og frø og i stigende grad andre produkter. De tilbyder projektering og processtyring - samt udvikling, fremstilling og installation af de enkelte maskiner, kundetilpassede systemer og komplette nøglefærdige anlæg.

Flere tusinde Cimbria anlæg og mange flere individuelle maskiner opererer i hele verden under vidt forskellige forhold med en bred vifte af produkter. Dette, sammen med deres stærke fokus på sundt arbejdsmiljø, vidtrækkende fleksibilitet og afkast af investeret kapital, har givet Cimbria nutidens førende position på verdensplan.

Hovedkvarter
A / S Cimbria
Cimbria House
Faartoftvej 22
PO Box 40, 7700 Thisted
DANMARK
Telefon: +45 96 17 90 00
Fax: +45 96 17 92 99
Web: Cimbria.dk
Del dennne artikel via:
facebook email twitter linkedin myspace google