Interview med advokat, Lars Nauheimer, ADVODAN Tønder
Vores første møde
Lars fortæller:
Jeg mødte Tina i 2010, da jeg holdt et foredrag til et netværksarrangement i Global Network i Tønder. Jeg kunne mærke, at Tina brænder for BE communication, og kunne godt lide idéen med at bruge et lokalt firma til skriftlige oversættelser i forbindelse med staffesager, kontrakter og korrespondance i civilsager.

Vi har ikke brug for så megen oversættelse, men når det virkelig skal være i orden, f.eks. til autoriserede oversættelser, bruger vi BE communication. Til mindre vigtige oversættelser, bruger vi vores egne sekretærer og andre eksterne samarbejdspartnere.

Tilfredshed og godt samarbejde
Vi er tilfredse med BE communication, ellers brugte vi dem ikke, og samarbejdet er så godt, som det kan være. Det er en væsentlig faktor for os, når vi bestiller en oversættelse, at vi får den hurtigt og til aftalt tid. 

Det hele kører elektronisk, hvilket er nemt og tidsbesparende, og vi anbefaler altid BE communication til vores samarbejdspartnere.

Det har været spændende at følge BE communication og se, at virksomheden stille og rolig har udviklet sig.


Tina Nurby indehaver af BE communication fortæller
BE communication sætter en ære i, at oversætterne af juridisk stof også har en juridisk baggrund. På den måde kan vi imødekomme de kunder, som får oversat jura, og er det autoriseret oversættelser, benytter vi altid legaliserede translatører.

Lars Nauheimer, advokat og partner, ADVODAN Tønder
Fakta om ADVODAN
ADVODAN er Danmarks største advokatkæde med i alt 32 kontorer fordelt over hele landet og ca. 470 medarbejdere. De rådgiver små og mellemstore virksomheder og private. Deres rådgivning er baseret på specialisering og tager udgangspunkt i kundens behov.

ADVODAN Tønder og Toftlund er et lokalforankret advokatfirma, og rådgiver virksomheder og private. Som en del af ADVODAN trækker deres advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. De kender dine lokale udfordringer, og deres rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har de kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

ADVODAN Tønder 
Vestergade 14,
6270 Tønder

Kontakt:
Lars Nauheimer

Telefon: +45 74 72 10 10 
Mail: lana@advodan
Web: www.advodan.dk
Del denne artikel via:
facebook email twitter linkedin myspace google