Tävla på Soko! Nu kan du vinna två veckor med GI -boxen och en vårstyling tillsammans med Louise Flinck på amelia.se. Skapa din garderob på Soko och börja sälja! Tävlingen pågår från den 24 februari till den 10 mars. Bäst försäljningsresultat under tävlingsperioden vinner!

Har du några extra kilon som du gärna vill bli av med? Var med och tävla om två veckors hemleverans av färdiglagade luncher och middagar från GI-boxen*, och en avslutande vårstyling med amelia.se. Som vinnare får du rivstarta våren tillsammans med Sokos profil Louise Flinck, bloggare på amelia.se. 


Så här tävlar du
Skapa din garderob på Soko. Lägg upp dina plagg till försäljning. Skicka länken till din garderob till alla dina vänner. Du kan också bjuda in dina vänner via Facebook. Den som har bäst försäljning under tävlingsperioden vinner.


*GI-boxen är en unik matserie som passar dig som enkelt och snabbt vill gå ner i vikt. Under två veckor levereras färdiglagade och näringsberikade GI-luncher och middagar direkt hem till dig under kvällstid. Maten innehåller rikligt med protein för att maximera mättnadskänslan och öka förbränningen. Dessutom är den kalorisnål. Men viktigast av allt: maten är riktigt god. Totalt får du 18 frysta måltider, som du kan äta hemma eller ta med till jobbet. Maten är tänkt att räcka till lunch under alla vardagar, och middag måndag till torsdag. För helgen, eller de dagar du själv lagar mat, får du receptförslag på läckra GI-rätter, som du kommer att älska. Varje dag får du dessutom ett coaching-mejl med tips om hur du maximerar din viktminskning. Värdet av GI-boxen under två veckor är 1 386 kronor. Bakom alla recepten står Ola Lauritzson, en av Sveriges främsta GI-experter och kostrådgivare. 

Anmäl dig till tävlingen här


Läs tävlingsvillkoren här
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.