Suunnitteluympäristöt ovat erityisen herkkiä ja turvattomia. Tiedostojen koko on suuri ja varmistaminen jää usein retuperälle. Yksittäiset tehotyöasemat ovat paljon vartijoina – ja toisaalta vaikuttavat myös työskentelytapoihin.


Tiesitkö, että suunnittelijoiden perinteiset tehotyöasemat voidaan korvata keskitetyllä 3D-suunnitteluympäristöllä? Uusi ratkaisu tuo merkittäviä etuja perinteiseen malliin verrattuna:
  • Suunnittelijat käyttävät yhtenäistä, virtualisoitua suunnittelutyöpöytää (VDI)
  • Suunnittelijat työskentelevät kevyemmillä päätelaitteilla paikkariippumattomasti
  • 3D-tiedostot ovat koko ajan turvassa keskitetyssä tietovarastossa
  • Ratkaisu voidaan mitoittaa todellisen maksimitarpeen mukaan
  • 3D-ympäristö voidaan toteuttaa omaan laitetilaan tai palveluntarjoajan konesaliin
  • 3D-tiedostot voidaan varmistaa toiseen konesaliin tai pilveen

Kenelle ratkaisu sopii:
Ratkaisu sopii erinomaisesti tehokäyttöä ja suunnitteluliiketoimintaa harjoittavien yritysten kuten insinööri-, arkkitehti- ja mainostoimistojen sekä teollista suunnittelua ja muotoilua harjoittavien yritysten tarpeisiin.
 



Javerdel toimittaa ratkaisut luotettavana kotimaisena palveluna. Ratkaisun ytimenä on IBM:n tehokas ja luotettava palvelin- ja tallennusteknologia. Rakennamme ratkaisut valintasi mukaan omaan tai palveluntarjoajan konesaliin. Asiakas päättää. 
 


Javerdelin palveluilla siirryt hallitusti pilvipalvelujen aikakauteen

Lisätietoja: Javerdel Oy
Hannu Julen, 0400 164 322, hannu.julen@javerdel.fi
 


Ota yhteyttä ja
varaa esittely!


 
 
 
 

Javerdel on voimakkaasti kasvava sovellusratkaisuihin, pilviteknologioihin ja it-ulkoistuspalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Javerdel on saavuttanut vahvan aseman sekä yritysten että julkishallinnon organisaatioiden palveluntarjoajana. Vuonna 2013 Javerdelin liikevaihto oli 13,4 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti yli 80 it-ammattilaista. www.javerdel.fi


 
Kun selaat Javerdelin verkkosivuja, tallennamme mainosevästeitä tietokoneeseesi, jotta voimme ymmärtää mistä olet kiinnostunut. Javerdelin kumppani, AdRoll, antaa meille mahdollisuuden näyttää retargeting mainontaa muissa sivustoissa, perustuen aiempaan vuorovaikutukseesi Javerdelin verkkosivujen kanssa. Kumppanimme käyttämä teknologia ei kerää kävijästä yksilöivää tietoa kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite tai puhelinnumero. Halutessasi voit kieltää kumppaneidemme toteuttaman kohdennetun mainonnan osoitteessa http://www.networkadvertising.org/choices/.
 
 


 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.