Evenemangen i Östersund avlöser varandra

Och fler kommer det att bli med ny kongresshall och nyöppnat hotell på Frösön

Längdåkningseliten med OS-hjältar besökte oss i februari och tävlade en sista världscupstävling helgen innan VM i Falun. Skidstadion tog emot tusentals åskådare och det blev en ordentlig folkfest. Helgen efter det stod Östersund värd för en av deltävlingarna av Melodifestivalen. Nybyggda Östersunds arena bevisade att den stod pall för ett sådant spektakulärt evenemang med ett lyckat resultat. I mars gästas Östersund av Kälkhockey – VM med lag från hela världen, detta avgörs även i vår nya arena som är välanpassad för rörelsehindrade.

Nyöppnade mötesplatser!

Norrlands största mötesanläggning Frösö Convention Center med plats för över 4000 gäster öppnade för ett år sedan och ligger i direkt anslutning till Åre/Östersunds flygplats.
Frösö Park Hotel med 202 hotellrum, 15000 kvm gym och spa, restaurang, festvåning och ett stort antal mötesrum öppnar i maj (läs mer om detta nedan och ta del av öppningserbjudanden).

Quality Hotel & Resort Frösö Park/Frösö Convention Center

Ett nytt och fräscht nav för träning, rekreation och stora konferensgrupper!

Quality Hotel & Resort Frösö Park är ett nytt mötes- och hotellkoncept med fokus på nya mötesmiljöer i kombination med träning och SPA. Stort utbud av aktiviteter på området såväl sommar som vinter, tex golf, löpning, cykling längdskidor, skoter och hundspann kan erbjudas. Hotellet invigs i maj 2015 och är beläget på ön Frösön i Storsjön, Jämtland med utsikt över fjällvärlden.  Upplevelsehotellet ligger 3 minuter från flygplatsen och erbjuder upp till 700 bäddar. Flygtid från Stockholm ca 50 min. Tillsammans med Frösö Convention Center, med större lokaler för kongresser/mässor/konserter, finns plats för över 4 000 konfererande gäster.  Hotellet kan under hösten erbjuda sina hotellgäster stort spa/gym/relax, varma och kalla bad, inom- och utomhus.

Kostnadsfri vägledning till Ert möte

Östersund Convention Bureau hjälper Er att kostnadsfritt hitta de bästa alternativen för ett möte eller event i Östersund. Vi säkerställer ledig kapacitet och preliminärbokar lokaler och logi så att du i lugn och ro kan jämföra alternativ och priser.

Välkommen på visningsresa till mötesstaden Östersund

Vi vill bjuda in dig och din kollega på en visningsresa till vår mötesstad Östersund.

Vi vill att du som mötesarrangör skall få möjlighet att besöka och uppleva Östersund där vi bl.a. kommer att visa våra nyheter, som Quality Hotel & Resort Frösö Park och deras kongresshall som är norra Sveriges största, med plats för 4000 deltagare. 

För mer information kring vad vi vill visa dig, klicka nedan.

Jamtli

Allt är möjligt på Jamtli

Upplevelser, visningar, teambildning, kick off, annorlunda mötesplatser. Allt är möjligt på Jamtli. Bjud dig själv och dina gäster på en intresseväckande och rolig upplevelse av det jämtländska kulturarvet. Läs mer nedan så hjälper vi er att skapa ett minnesvärt program.

Scandic Syd Östersund

Hos oss är det enkelt att mötas

Att mötas är att utbyta tankar och idéer och att tillsammans utveckla och skapa något nytt. Hos oss på Scandic Östersund Syd är det enkelt att ha möten. Vi tar hand om allt det praktiska vilket gör det möjligt för dig och resten av mötesdeltagarna att fokusera på det allra viktigaste: att nå era mål för dagen. Vår ambition är att ni ska få de bästa förutsättningarna för ert möte så att ni når de resultat ni önskar.
 
Varmt välkommen till oss på Scandic Östersund Syd!
Kontakt:
Meeting.ostersundsyd@scandichotels.com
063-685 685 86 01

Gamla Teatern

Hotellet bygger en badupplevelse utöver det vanliga

Gamla Teatern hotell- och konferensanläggning bygger Norrlands nyaste Haman turkiskt bad, en badupplevelse utöver det vanliga med genuina turkiska badmästare samt vanliga klassiska spa behandlingar. Alla hotellrum är nyrenoverade i Moulin Rouge tema och är klara inför sommaren. Under hösten är det premiär för deras nya krogshow.

Clarion Hotel Grand

Påskerbjudande

Fira påsken hos oss i Östersund! Bo centralt med Stortorget, Storsjön och shoppinggatan utanför dörren. Staden bjuder på många spännande aktiviteter under påskveckorna. Ta del av vårt förmånliga Påskerbjudande - lägre pris per natt ju fler nätter ni stannar!

Detta nyhetsbrev har skickats till email-address@domain.tld    
Vill du inte längre ta del av vårt nyhetsbrev? Klicka här så avregistreras du direkt från nyhetsbrevet.
© 2015 Destination Östersund, Alla rättigheter förbehålls

Preview Notice

This is a view of a work in progress at emarketeer.com

This page is now viewed "out of context" and all links may not work as intended.

Close this notice