Välitä eteenpäin:


PÄÄKIRJOITUS: TERVETULOA KAMPUSKAMARIIN!

Tampereen kauppakamarin jäsenyritykset ja yliopistojen opiskelijat ovat toivoneet läheisempää yhteistyötä paikallisen elinkeinoelämän ja yliopistojen välille. Kampuskamari yhdistää soveltuvia korkeakoulujen opintojaksoja ja Tampereen kauppakamarin jäsenyrityksiä.

Lukuvuonna 2016–2017 yhteistyö laajentuu johtamiskorkeakoulun lisäksi Tampere 3 -hengessä Tampereen teknillisen yliopiston tuotantotalouden ja tietojohtamisen sekä Tampereen ammattikorkeakoulun liiketalouden opintojaksojen osa-alueille.

Edunvalvonnasta vastaava johtaja Peer Haataja

UUDISTUVA HANKINTALAINSÄÄDÄNTÖ to 25.8.2016 klo 9–16, Technopolis Yliopistonrinne

Merkittäviä muutoksia on luvassa, kun julkisia hankintoja koskeva lainsäädäntö uudistuu kokonaan. Uudistuksen tavoitteena on helpottaa pk-yritysten asemaa ja mahdollisuuksia tarjota osaamistaan julkisille hankintayksiköille.

Koulutuksessa käsitellään yksityiskohtaisesti käytännön esimerkein merkittävimpiä muutoksia, jotka hankintayksikköjen ja tarjouskilpailuihin osallistuvien yritysten on hyvä tietää uusien lakien astuessa voimaan. 

Asiantuntijana asianajaja, varatuomari Kirsi-Marja Salokangas, Asianajotoimisto Merilampi Oy.

Jäsenhinta 320 € (+ alv), listahinta 640 € (+ alv)

LINKEDIN ASIANTUNTIJAN VIESTINTÄ-, MARKKINOINTI- JA REKRYKANAVANA
to 15.9.2016 klo 9–15
Technopolis Yliopistonrinne

Haluatko oppia käyttämään LinkedIniä markkinoinnin, myynnin, rekryn ja asiantuntijan työkaluna? Tule mukaan koulutukseen, jossa opit hyödyntämään LinkedIniä monipuolisesti työssäsi!

Asiantuntijana viestinnän ja sosiaalisen median asiantuntija Hanna Takala, Zento Oy.

Jäsenhinta 320 € (+ alv), listahinta 640 € (+ alv)

PAIKALLISESTA SOPIMISESTA TOTTA!
Pe 16.9.2016 klo 9–16
Technopolis Yliopistonrinne

Taloudellisesti ja toiminnallisesti paras tapa varmistaa liiketoiminnan ja työpaikkojen jatkuvuus on paikallinen sopiminen. Siihen tarvitaan edistyksellistä yhteistoimintaa johdon ja henkilöstöryhmien edustajien välillä sekä koko henkilöstön kesken. Vuorovaikutteinen viestintä, saumaton yhteistyö ja avoin päätöksenteko-kulttuuri luovat perustan paikalliselle sopimiselle.
 
Puhujina Harri Jaskari, Johanna Uusitalo, Jari Hellstén, Mika Nieminen ja Ismo Laukkanen.

Jäsenhinta 320 € (+ alv), listahinta 640 € (+ alv)

HHJ-KURSSI LOKAKUUSSA 2016

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ)-kurssi soveltuu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Se sopii hallitustyötä jo tekeville henkilöille sekä sitä harkitseville ja auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin. HHJ-kurssin järjestää kauppakamari Hallituspartnerit ry:n kanssa viitenä peräkkäisenä iltapäivänä viikon välein.
• 1. jakso to 27.10. klo 12.45–17.30: Hyvä hallintotapa
• 2. jakso to 3.11. klo 12.45–17.15: Hallituksen ja hallitustyön organisointi
• 3. jakso to 10.11. klo 12.45–17.15: Strategiatyö
Ryhmätyö to 17.11. klo 12.45–17.15
• 4, jakso to 24.11. klo 12.45–19: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

Jäsenhinta 1300 € (+ alv), listahinta 1900 € (+ alv)

ESIMIESVERKOSTO käynnistyy 30.9.2016

Mitkä ovat sinun työsi suurimmat haasteet?
• vuorovaikutustaidot ja ihmisten kohtaaminen,
• eväitä henkilöstön motivointiin ja muutoksen läpivientiin,
• esimiestyössä kehittyminen ja työssä jaksaminen...

Esimiesverkoston fasilitaattorina toimii esimiestyön valmentaja ja coach Riikka Mikkonen. Tule mukaan tavoitteelliseen foorumiin verkostoitumaan ja kehittämään esimies- ja johtamisosaamistasi.

Jäsenhinta 1200 € (+alv), listahinta 1800 € (+alv)

Suosittu HUOMISEN JOHTAJAT-mentorointiohjelma jo viidennen kerran!

Uutta suuntaa johtamistyöhösi tai sparrausta urakehityksesi tueksi? Uusia ajatuksia omaan työhön sekä vertailutietoa muiden organisaatioiden tilanteista ja käytännöistä:

HUOMISEN JOHTAJAT V - Tampereen kauppakamarin mentorointiohjelma

Samalla kasvatetaan tulevaisuuden yritysjohtajia sekä rakennetaan eri aloja edustavien ja eri-ikäisten yritysjohtajien verkosto kehittämään pirkanmaalaista yritysjohtamisen kulttuuria.
 

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN KAUPPAKAMARIAAMIAISELLE:
Älyä, digiä ja tehoa osaamisen kehittämiseen ja markkinointiin!
Pe 9.9.2016 klo 8.30-11 Ravintola Masu (Hämeenkatu 3)

Vaatimukset osaamisen kehittämiselle tiedon lisääntyessä ja lisämyyntitoimenpiteiden ROI:n ymmärtämiselle digitaalisessa mediakentässä kasvavat eksponentiaalisesti. Yhteistyössä Fune Trainer, Claned, ROIgrow ja Musqot mahdollistavat kilpailukyvyn kehittämisen. Tilaisuus on maksuton, ilmoittautumiset tarvitaan tarjoilujen takia (paikkoja rajoitetusti).

Tervetuloa Gaalaan 16.9.2016 klo 18.30
juhlistamaan 2016 YRITYSJOHTAJIA ja ELINKEINOVAIKUTTAJAA
Ilveksen Ball Roomiin!

Nordic Business Forum Video Stream to 6.10. klo 12 - 19.30 ja pe 7.10. klo 9 - 17.30

Technopolis Yliopistonrinne, Häggman-sali, Kalevantie 2, Tampere
 
Loppuunmyydyn Nordic Business Forumin 6.-7.10.2016 ohjelma maksutta Technopolis Yliopistonrinteellä! Tervetuloa molemmiksi päiviksi tai kuuntelemaan eniten kiinnostavat puheenvuorot. 

Tämän vuoden pääteema on KILPAILUETU. Alateemat ja puhujat ovat:

• DIGITALISAATIO - Scott Galloway, Des Traynor, Dick Costolo, Peter Diamandis
• KULTTUURI - Vineet Nayar, Amy Chua, Jessica Jackley, Ed Catmull
• MARKKINOINTI - Gary Vaynerchuk, Seth Godin, Tony Hawk

Tilaisuuden tarjoavat Technopolis Yliopistonrinteelle muuttaneet rahoitus- ja neuvontaorganisaatiot: Ensimetri, Finnvera, Finpro, Pirkanmaan Yrityskummit, Tampereen kauppakamari, Tampereen Seudun Osuuspankki, Tekes, TE-toimisto sekä Technopolis. Kutsujat ovat tavattavissa tilaisuuden tauoilla.

Tarkempi ohjelma ja puhujaesittelyt Nordic Business Forumin sivuilla. Muutokset mahdollisia. Tilaisuus on avoin ja maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lämpimästi tervetuloa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, kaikkien ilmoittauttumiset lomakkeen kautta.

VIIVÄSTYSKORON MAKSUVELVOLLISUUS JA KORON MÄÄRÄ B2B-VELKASUHTEISSA

Alfan lakikatsaukseenPERINTÖ- JA LAHJAVEROLAIN MUUTOKSET

PwC:n lakikatsaukseen

Uutiskirje on lähetetty osoitteeseen email-address@domain.tld | © 2016 Osoitelähde: Tampereen kauppakamarin jäsen- ja yhteystietorekisteri, rekisteriseloste avautuu tästä. Uutiskirjeen lähetyslistalta voi poistua seuraavaa linkkiä klikkaamalla: unsubscribe  |