Lediga lokaler Mars

Läs i webbläsare

Förväntningarna avseende höjda konstorshyror stiger.

I en rapport från SEPREF kan utläsas, via enkätundersökning, att från Q4 2014 till Q1 2015 steg förväntningarna hos företagen på att hyresnivåerna för kontor kommer stiga på 1 års sikt. Detta gällde för samtliga de tre storstäderna Stockholm, Göteborg samt Malmö. Skulle ni kunna sitta bättre? Utvärdera alltid er lokalsituation. Genom oss kan det inte bli enklare.

Se alla våra olika lokaler - välj lokaltyp nedan.

Kontor, 660 kvm
Kista, Stockholm

På Kronborgsgränd erbjuds en helt ny typ av mötesplats. En affärsplattform för möten fylld av energi, liv och affärer möter kunder och anställda.
300 - 1700 kvm finns att hyra på plan 1.

Förmedlare: Atrium Ljungberg

Mer info

Kontor, 280 kvm
Norrmalm, Stockholm

Mycket trevligt kontor med effektiv planlösning och ljus från stora fönster. Kontoret går att överta omgående fullt möblerat och med samtliga installationer.


Förmedlare: Thule Fastighetsutv

Mer info

Kontor, 176 kvm
Östermalm Sthlm

Charmig lokal på 3 tr i representativ fastighet från 1888. Sex rum i varierande storlekar mot gatan, mot gården finns ytterligare ett arbetsrum samt rymligt pentry/pausrum.

Förmedlare: Exponent

Mer info

Kontor, lager/logistik, 150 kvm
Sollentuna

En perfekt butikslokal på 150 kvm med egen entré och port. Lokalen ligger i markplan och har 2 entreer till lokalen och en port. Den är idag öppen planlösning med ett kontorsrum. 

Förmedlare: FastPartner AB

Mer info

Kontor, 1 594 kvm
Sickla

"Luftverkstaden" är en häftig industribyggnad från 1927. Våningsplanen har en takhöjd om 4,3 meter och stort ljusinsläpp vilket skapar en fantastisk känsla.

Förmedlare: Atrium Ljungberg

Mer info

Kontor 82 kvm
Södermalm

Unik lokal med stora skyltfönster och högt i tak! Mitt i SoFo ett stenkast från Nytorget! Denna fina och ljusa lokal skulle lämpa sig väldigt väl som showroom/kontor, för utställning eller som rent kontor. 

Förmedlare: Lokal Direkt

Mer info

Industri/Verkstad 2700 kvm
Haninge

Ett av Nynäsvägens bästa skyltläge!
Ny fastighet i souterrängplan uppförd 2014 och förväntas färdigställas för nya hyresgäster januari 2015. Ytan är totalt ca 2700 kvm fördelat i två plan (ca 50/50).

Förmedlare: Locus Advice

Mer info

Butik/Kontor 83 kvm
Norrmalm

Trevlig butik/showroom/kontorslokal fördelad på två rum med skyltfönster ut mot Kammakargatan.
Öppna ytor med ljusinsläpp, stora möjligheter att anpassa lokalen efter egna behov.

Förmedlare: Balder

Mer info

Kontor, 176 kvm
Centrum

Öppen planlösning, 3 mötesrum, två toaletter varav en med dusch. Härlig välkomnade loungedel intill köket. Restauranger, butiker, café allt inom närområdet.


Förmedlare: Bygg-Göta

Mer info

Kontor, 230 kvm
Centrum

Välkomna till denna ljusa, trevliga lokal belägen på plan 4 med vacker utsikt över Gustav Adolfs torg och kanalen. Lokalen kommer få ett nytt pentry och har konferensrum och flera kontorsrum i varierande storlekar. 

Förmedlare: Vasakronan

Mer info

Butik, 166 kvm
Stampen

Butikslokal med bra skyltmöjligeter i 3 stora butiksfönster, planlösningen i lokalen kan anpassas utifrån tillträdande hyresgästs behov och verksamhet.


Förmedlare: Lokal Direkt

Mer info

Lager/Förråd, 2000 kvm
Hisings Backa

Fastigheten ligger med utmärkt läge, i ett industriområde, strax intill E6 och Göta älv. Med 500 meter till påfart E6 går bilresan in till Göteborg centrum på knappa 5 minuter.


Förmedlare: Corem Property

Mer info

Kontor, 9 kvm
Högsbo/Sisjön

Här finns möjlighet att hyra ett kontorsrum om storlek 9 kvm i vårt kontorshotell i Sisjön. Utöver sitt egna kontor får man tillgång till ett pentry, wc samt möjligheten att boka ett konferensrum.

Förmedlare: Balder

Mer info

Butik, 100-500 kvm, Centrum

Välkommen till Triangeln, Malmös mest centrala shoppingdestination med 140 butiker! Här finns ett brett utbud av affärer och varumärken, i två plan.

Förmedlare: Vasakronan

Mer info

Lager/Förråd, 450 kvm, Malmö

Lokal om 450 kvm med lager/garage i markplan och kontor på plan två. Byggnaden kan delas av efter behov. Lämplig för dig som söker en praktisk lokal för tillfällig förvaring.

Förmedlare: Ikano Bostad

Mer info

Kontor, 570 kvm
Centrum

Stort härligt kontor med kontorsrum, konferensrum, kök och stora öppna gemensamma ytor. Fantastisk ljusgård med trappa upp på takterrassen. 

Förmedlare: Balder

Mer info

Butik/Kontor, 325 kvm
Centrum

Unikt tillfälle att placera ert företag på Stortorget. Lokalen ligger på bottenvåning med stora skyltfönster mot torget. 


Förmedlare: Stena Fastigheter

Mer info

Butik & Kontor, 2507 kvm,
Fosie

Bussförbindelser finns på Ystadvägen. Bra kommunikationer med Malmös centrum via Ystadvägen.


Förmedlare: Corem

Mer info

Butik/Industri, 100-1400 kvm
Sundsvall

Stora öppna ytor lämpliga för handel, kontor och lager. Ytorna kan anpassas beroende på verksamhet. Tillgång till lastkaj. Anpassningsbart antal rum.


Förmedlare: Norrlandspojkarna

Mer info

Kontor/Butik, 76 kvm
Norrköping

Butikslokal med kundentre in mot Ljura Torget.
Entré med fast receptionsdisk, två mindre kontorsrum samt en större öppen yta med angränsande pentry, WC & förråd.

Förmedlare: FW-Fastigheter

Mer info

Kontor, 10-150 kvm
Stenungsund

Uthyrning av undervåningen i vår fastighet på ca 150kvm. Kontoren kan fördelas på flera hyresgäster om inte hela ytan önskas. Det finns även tillgång till konferensrum och möjlighet att hyra omklädningsrum etc.

Förmedlare: Imtech

Mer info

Bostad/Kontor, 440 kvm
Strängnäs

Gamla panncentralen i Sundby Park är nu till salu. Möjlig konverting till bostäder. Byggnaden som är uppförd i 2,5 (3) plan + källare. Totala golvytan (förutom källaren) har uppskattats till ca 900 kvm.

Förmedlare: Skandiamäklarna

Mer info

Bostad mm, 390 kvm
Mariestad

F.d Skolbyggnad. Tidigare förskola med en bostadslägenhet. Lättillgängligt läge utmed infartsväg. Hela fastigheten står till köparens förfogande. Lokaler i markplan samt en lägenhet på övre plan. 

Förmedlare: ERA Kommersiellt

Mer info

Butik mm, 2582 kvm
Skövde

Objektet omfattar två separata fastigheter. En affärs/butiksfastighet inom Stallsikens handelsområde samt en industri/verkstadsfastighet inom Aspelunds industriområde. 

Förmedlare: ERA Kommersiellt

Mer info

Vill du köpa/sälja företag?

Du har väl inte missat vår systersajt Bolagsplatsen.se som är Sveriges största marknadsplats för företagsöverlåtelser?
Bolagsplatsen är till för dig som vill köpa eller sälja företag, ansluta till en franchisekedja, eller söka kapital. Vi hjälper gärna till med finansiering för företagsfövärv, fastighetsköp och franchise. Står du inför en företagsöverlåtelse kan du även hitta företagsmäklare och värderingsexperter. 

Till Bolagsplatsen.se

Holidayselection.com till salu, 0-2 Mkr

Unikt tillfälle att förvärva denna färdigutvecklade e-handel med inriktning semesterboende. Sidan är precis startklar men på grund av oförutsedda omständigheter behöver resesajten nu en ny ägare.

Förmedlare: Länia Göteborg

Mer info

Lokaler.nu

Lokaler.nu är till för dig som letar efter lediga lokaler, lokaler med verksamhet och fastigheter till salu. Vi är inte som andra fastighetssidor – Vi erbjuder två vägar till din drömlokal. Sök själv bland lediga lokaler eller registrera dina önskemål för lokal att hyra, så letar vi åt dig, helt kostnadsfritt.

This email has been sent to email-address@domain.tld  |  If you no longer wish to receive emails please unsubscribe  |  © 2014 Lokaler.nu. All rights reserved