Lediga lokaler Januari

Läs i webbläsare

Nytt år nya möjligheter!

Hur ser era ambitioner och visioner ut för det nya året? Lokalen är en av de främsta delarna för att skapa rätt förutsättningar till tillväxt. Låt oss hjälpa er, kostnadsfritt.

Nedan finner du lokaler att hyra. Du har väl inte missat att vi även har fastigheter till salu? Klicka på ikonen till höger eller titta längre ner så finner du några förslag.

Se alla lediga lokaler, välj lokaltyp nedan.

Kontor, 790 kvm
Stockby

Kontor 528 kvm. Lager 264 kvm. samt en lägenhet om 55,5 kvm. Friköpt tomt om 1.322 kvm. Byggår 1987. Fastigheten är i gott skick.

Skandiamäklarna

Mer info

Lager, 761 kvm
Katrineholm

Lagerhotell med god lönsamhet. Invändig area 761 kvm, inrymmer 77 förråd i varierande storlekar. Stor tomt med 40 P-platser.

Svensk Fastighetsförmedling

Mer info

Butik, 116 kvm
Södermalm

På en av Södermalms mest charmiga tvärgator finns nu en BR-lokal till salu. Lokalen ligger alldeles intill Hornsgatan med gott om rörelse.

Locus Advice

Mer info

Industri, 2075 kvm
Kista

Kontors- och produktionsytor med port i markplan. Ytorna är anpassningsbara. I närområdet finns restaurranger och träningsmöjligheter.

Förmedlare: Klövern

Mer info

Kontor, 113 kvm,
Gärdet

Liten lokal i markplan. Minde mottagningsyta som ansuluter till ett fräscht pentry.Tre kontorsrum och ett konferensrum. Två WC.

Förmedlare: AFA Fastigheter

Mer info

Kontor, 337 kvm,
Birger Jarlsgatan

Toppmodern kontorslokal på bästa cityläge.Goda kommunikationer och närhet till exempelvis restaurang och gym.

Förmedlare: Thule

Mer info

Butik/Kontor 2510 kvm
Sankt Eriksplan

Unik möjlighet att få ta del av stora öppna ytor i gatuplan med skyltfönster ut mot Hälsingegatan som blir en av huvudgatorna i den framväxande stadsdelen. 

Förmedlare: Atrium Ljungberg

Mer info

Kontor 727 kvm
Haga Norra

Ljus lokal med högt i tak i fullservicefastighet. För sjunde året i rad rankas Solna som landets främsta företagarkommun. Så passa på!

Förmedlare: Nordic PM

Mer info

Lagerlokal,1066 kvm
Slakthusområdet

En spännande lokal centralt belägen i Slakthusområdet. Lokalen är flexibel men består idag utav en stor öppen yta med ett väl anpassat restaurangkök. 

Sörmedlare: Lokal Direkt

Mer info

Kontor, 734 kvm,
City

På 2 plan erbjuder vi ett funktionellt kontor med blandad planlösning. Här hamnar ditt företag mitt på Göteborgs paradgata med närhet till all service, folkliv och kollektivtrafik som har hållplatser precis runt hörnet.Ljusa och representativa lokaler med stora möjligheter,.


Förmedlare: Balder

Mer info

Butik, 166 kvm,
Ullevi

Butikslokal med bra skyltmöjligeter i 3 stora butiksfönster. Planlösningen i lokalen kan anpassas utifrån tillträdande hyresgästs behov och verksamhet. Fastigheten har bra parkeringsmöjligheter i direkt anslutning.
Centralstationen ligger bara en kort promenad bort. 

Förmedlare: Lokal Direkt

Mer info

Industri, 2888 kvm
Älvstranden

Ta chansen att hyra en kombilokal lämplig för lager, labb, produtkion eller utställning. Unika detaljer i gammal bruksmiljö.

Förmedlare: Gbg Lokallots

Mer info

Butik, 107 kvm
City

Butikslokalen har stora öppna ytor med bakomliggande toalett och lager. Även stora fönster ut mot gatan. Butiken ligger centralt i Göteborg,

Förmedlare: Colliers

Mer info

Kontor, 728 kvm
Skeppsbron

Fantastisk lokal för företaget som vill ha charm och känsla i sitt kontor med utsikt över vattnet. Flera storrum, men lokalen är flexibel.

Förmedlare: Bygg Göta

Mer info

Butik/Kontor/Showroom, 401 kvm, City

Lokalen består av butikslokal som idag är indelad i kontor, butik/showroom. Kök finns i lokalen. I källaren finns lagerutrymme med ingång från garage. Centrala Malmö med gångavstånd till Triangeln. 2 parkeringsplatser ingår i hyran.

Förmedlare: Lokal Direkt

Mer info

Kontor, 560 kvm, Lund

Trevlig kontorslokal i modern tappning med ett 40-tal arbetsplater. Här får du ett riktigt bra läge i en inspirerande miljö i ett vackert hus i hundraårig parkmiljö. Allt det som betyder mycket, både för hur kunderna uppfattar ditt företag och hur personalen trivs.  

Förmedlare: Svea Real

Mer info

Butik/kontor 72 kvm
Kirseberg

Lokal om 72 kvm placerad på markplan i färdigställd nyproducerad fastighet med bra skyltläge och egen ingång. Nära till Malmö!

Förmedlare: Ikano Bostad

Mer info

Industri, 333 kvm
Sofielund

Lokalen är uppdelad på lageryta i högdel samt kontor och omklädning i lågdel. Markplan med tillhörande leveransport. P-platser finns

Förmedlare: Svenska Hus

Mer info

Kontor, 100 kvm,
Jägersro

Mindre kontor på strategiskt bra läge och lugnt område! Ytan fördelas på tre kontorsrum. Utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Förmedlare: Klövern

Mer info

Industri 1040 kvm
Nacksta

Industrilokal med produktion, lager och kontorsutrymmen. Högport och höglager finns. Bra parkeringsmöjligheter.

Förmedlare: Diös

Mer info

Kontor/butik, 117 kvm,
Järna

Trevlig och rymlig lokal med pentry och WC. E4:an passerar strax utanför tätorten och bra kommunala förbindelser finns. 

Förmedlare: Telge Fastigheter

Mer info

Kontor, 3000 kvm
Uppsala

Lediga ljusa kontorlokaler i två plan, högst upp i huset, i centrala Uppsala. Här finns det ytor på två plan. Man kan även ta delar av ytorna. 

Förmedlare: Nordic PM

Mer info

Lokaler.nu

Lokaler.nu är till för dig som letar efter lediga lokaler, lokaler med verksamhet och fastigheter till salu. Vi är inte som andra fastighetssidor – Vi erbjuder två vägar till din drömlokal. Sök själv bland lediga lokaler eller registrera dina önskemål för lokal att hyra, så letar vi åt dig, helt kostnadsfritt.

This email has been sent to email-address@domain.tld  |  If you no longer wish to receive emails please unsubscribe  |  © 2014 Lokaler.nu. All rights reserved