Bliver dette nyhedsbrev ikke vist korrekt?
Så læs det på nettet.
;" bgcolor="<%-tplfunc-a-insert_design name="fu_color5"%>">


Nyhedsbrev for landdistrikter
september 2016
Film om landsbyerne i Randers Kommune

Randers Kommune har fået lavet en film om nogle af de mange fordele, der er ved at bosætte sig i kommunens landsbyer. I filmen fortæller tilflyttere om, hvorfor de har valgt at bosætte sig i Randers Kommunes landsbyer.

Se filmen og læs om kommunens landsbyer her
Randers vil holde et byrådsmøde på landet
Som et forsøg vil Randers Kommune flytte et byrådsmøde fra byrådssalen i Det Gamle Rådhus og ud i et af kommunens landdistrikter. Det har Randers Byråd besluttet på sit møde den 5. september 2016.
Læs mere om beslutningen her
Landdistriktsudvalg på besøg i Havndal
Landdistriktsudvalget besøgte på sit udvalgsmødet den 24. august Havndal, hvor Berit Villadsen, Henrik Christiansen og Mette Dyhr fra Egnsudvikling Ommersyssel præsenterede udvalget for tanker, ideer og ønsker for Havndal og omegn.
De tre ildsjæle berettede blandt andet om effekten af den udviklingsplan, som i 2013 blev udarbejdet med proceshjælp fra Randers Kommune.
Læs mere om besøget her
Vindmøllerådet søger initiativer Landsbypuljen er åben for ansøgning
Har du og dit lokalområde et projekt i støbeskeen eller en god idé i skuffen, så har I nu muligheden for at søge op til 250.000 kr. fra Grøn Ordning via Vindmøllerådet. Har I drømme og visioner for jeres lokalområde, men mangler midler til at realisere dem? Landsbyer og lokalsamfund kan lige nu søge midler til projekter via Landsbypuljen.
Læs mere om Grøn Ordning her
Læs mere her
Workshop i fundraising og projektudvikling
Randers Kommune inviterer torsdag den 3. november til workshop i fundraising og projektudvikling for foreninger, private institutioner og iværksættere med Rasmus Munch fra Fundraiseren.dk
Læs mere og tilmeld dig her
De søgte en ildsjæl
Da Vagn Liltorp i 1979 flyttede til Fårup, ny-uddannet og netop ansat som lærer på skolen, lå det i kortene, at han skulle være ildsjæl.

"Bestyrelsen" i det lille landsbysamfund lagde ikke skjul på, at de gerne så hele pakken: En ung lærer som også kunne spille og træne fodbold og give en hånd med i lokalsamfundet.

Vagn Liltorp har som mangeårig formand for borgerforeningen sat sit præg på udviklingen i Fårup og omegn - og det er ikke slut, tværtimod...
Læs om borgerforeningens planer her
Nyhedsbrevet bliver til i et samarbejde mellem Erhverv & Udvikling og Kommunikation i Randers Kommune.
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet længere, så klik her for at afmelde det.