Bliver dette nyhedsbrev ikke vist korrekt?
Så læs det på nettet.
;" bgcolor="<%-tplfunc-a-insert_design name="fu_color5"%>">


Nyhedsbrev for landdistrikter
August 2016
Randers Fjord Festival

Den første weekend i september er der atter festival i Udbyhøj. SU events byder igen i år til Randers Fjord Festival og et program pakket med gode oplevelser. På musiksiden med navne som Gasbox, Anders Blichfeldt og det lokale 80's inc...

Se programmet for Randers Fjord Festivalen her
Bredbåndspuljen er åben for ansøgning
Det er nu, der kan søges om hjælp til bedre bredbånd. Så har du og dine naboer rigtig dårlig internetadgang, er det tiden at snakke sammen og få lavet et projekt, der kan være med til at give jeres lokalområde bedre bredbåndsforbindelse.
Læs mere om bredbåndspuljen her
Vil du eller din borgerforening vide mere om mulighederne for udvikling i jeres lokalområde, kan I invitere Randers Kommunes Landdistriktsudvalg og/eller Landdistriktsservice (billedet) til at komme at fortælle om jeres muligheder.
Find kontaktoplysninger her
Landsbytræf 2016
Kunne du tænke dig at møde borgere fra andre landsbyer, som arbejder målrettet med at udvikle deres område?
Lørdag den 10. september fra kl. 10-15.30 er der masser af inspiration og gode idéer at hente, hvis du besøger Landsbytræffet på Hornsyld Idrætscenter.
Se programmet her
Godt gået Hørning!
Hørning indviede 18. juni et helt nyt anlæg centralt i byen. Den gamle forsamlingshusgrund i krydset foran kirken har nu fået ny anvendelse som åndehul og samlingssted i byen. Flot og indbydende giver den nu mulighed for en trafiksikker busholdeplads for bl.a. skoleelever.
Kommer du forbi Hørning, så gør endelig stop ved den nye plads - og fortsæt i samme omgang forbi forsamlingshuset "Hørninghus" og kig på boldbanerne, hvor byens næste projekt er ved at blive etableret...
Nyhedsbrevet bliver til i et samarbejde mellem Erhverv & Udvikling og Kommunikation i Randers Kommune.
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet længere, så klik her for at afmelde det.