Bliver dette nyhedsbrev ikke vist korrekt?
Så læs det på nettet.
;" bgcolor="<%-tplfunc-a-insert_design name="fu_color5"%>">


Nyhedsbrev for landdistrikter
Oktober 2015
Skal din landsby vinde 150.000 kr?
Igen i år uddeler Region Midtjylland en pris til Årets Landsby. Lige nu sidder LAG-koordinatoren klar til at modtage forslag til landbyer, der har skabt udvikling. Hver kommune kan kun komme med et forslag.
Læs mere om årets landsby her
Landdistriktsudvalg besøger landsbyer
Randers Kommunes nye landdistriktsudvalg har holdt sit første møde. Her blev det besluttet, at en del af møderne fremover skal foregå i landbyer rundt omkring i kommunen.
Læs om udvalget her
Gratis adgang til fonde.dk
Randers Kommune stiller nu et gratis værktøj til rådighed for foreninger, institutioner og borgere: En database over fonde, hvor man kan søge midler til sine projekter.
Læs mere om fonde.dk her
Invitation til landsbytræf 2015
Gentænk Landsbyen holder igen i år landsbytræf. Denne gang foregår det i landsbyen Selde ca. 20 km nord for Skive søndag d. 1. november. Der vil være spændende oplæg og mulighed for at generere ideer sammen med andre landsbyer.
Læs mere om landsbytræffet her
Ildsjælene skaber liv
Vibeke Plauborg er en af de utrættelige kræfter, der er med til at skabe liv og udvikling i i landdistrikterne. Mere præcist er det Sødring-Udbyhøj Borgerforening, der nyder godt af Vibekes viden, erfaring og initiativ, når det handler om at få noget til at ske lokalt.
Læs hvad borgerne i Sødring-Udbyhøj har opnået
Kender du landdistriktsservice?
Landdistriktsservice er en gruppe på fire personer i Randers Kommune, som på tværs af forvaltninger skal hjælpe kommunens 89 landsbyer med at realisere udviklingsprojekter.
Se her hvad landdistriktsservice kan hjælpe din by med
Nyhedsbrevet bliver til i et samarbejde mellem Erhverv & Udvikling og Kommunikation i Randers Kommune.
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet længere, så klik her for at afmelde det.