Lediga lokaler Februari

Läs i webbläsare

Vill du ha hjälp med att hitta en lokal snabbt?

Hittar du inte det du söker bland alla annonser? Har företaget letat under en längre period? Specifika krav? Låt oss hjälpa dig genom att skicka din förfrågan direkt till fastighetsägarna. Klicka på knappen här nedan så ringer någon av våra kommunikatörer upp dig och hjälper dig vidare, det är helt kostnadsfritt. 

Nu har vi över 3000 lediga lokaler - välj lokaltyp nedan.

Kontor, 200 kvm
Malmö

Modern och flexibel kontorslokal i välkänd fastighet mitt city. Idag är lokalen 690 kvm men det finns möjlighet att dela lokalen från ca 200 kvm.


Förmedlare: Aberdeen

Mer info

Kontor, 280 kvm
Norrmalm

Mycket trevligt kontor med effektiv planlösning och ljus från stora fönster. Kontoret går att överta omgående fullt möblerat och med samtliga installationer.

Förmedlare: Thule Fastighetsutv

Mer info

Kontor, 176 kvm
Östermalm Sthlm

Trevligt kontor i bästa läge på Östermalm! 3 tr i representativ fastighetmed sex rum i varierande storlekar mot gatan, mot gården finns ytterligare ett. Lagom för 8-12 personer.

Förmedlare: Exponent

Mer info

Kontor, 253 kvm, City

Modern, ljus och nyrenoverad vindsvåning erbjuds att dela med konsultföretag. Lokalen är belägen mitt i city, med utsikt över Stockholms takåsar.


Förmedlare: Privat annonsör

Mer info

Pop-Up-butik, 25 kvm, Södermalm

25 kvm pop-up butik i Skrapan, Stockholm. Bästa läge, entréplan. Mindre butik för tidsbegränsad uthyrning i bästa läge på entréplan i Skrapan, Söders skönaste livsstilsgalleria.

Förmedlare: Vasakronan

Mer info

Kontor 290 kvm
Bromma

Modern kontorslokal i nyrenoverad fastighet med bra skyltläge utmed Ulvsundaleden, bara ett stenkast från Bromma Flygplats och Bromma Blocks.

Förmedlare: Svenska Hus

Mer info

Källarlokal 282 kvm
Vasastan

I gränslandet mellan den nya stadsdelen Hagastaden och Vasastan ökar pulsen varje dag. Här ligger denna källarlokal på 282 kvm med mycket strategiskt läge.

Förmedlare: Atrium Ljungberg

Mer info

Kontor/Lager, 475-967 kvm
Liljeholmen

Prisvärda kontors- och lagerlokaler centralt i citynära läga uthyres omgående på korttid utan besittningsskydd. Kontorshyran är 900 kr/kvm/år vid hyra om minst 475 kvm

Förmedlare: JM

Mer info

Kontor, 627 kvm,
Centrum

Fantastisk kontorslokal i bästa läge vid Kungstorget. Närhet till allt i centrala stan och granne med hotell Avalon. Lokalen är fördelad på 2 plan och ett entresolplan med mycket charm och härliga inredningsdetaljer. Till största del öppet landskap. Några kontor och 3-4 konferens/mötesrum samt telefonrum.


Förmedlare: Bygg-Göta

Mer info

Lager/Kontor, 600 kvm,
Hisings kärra

LAGER 600 M2 med kontor/omklädningsrum samt 2 portar och takhöjd på 6,6. Kontor/omklädningsrum 100-470 m2. I Tagene industriområde kan vi erbjuda detta lager med inbyggda 3 kontor, omklädningsrum/dusch, 2 wc och Pentry. Ytterligare kontorsyta upp till ca 370 m2 kan hyras i övervåningen som nås via en idag igensatt interntrappa.

Förmedlare: ComLokal

Mer info

Kontor, 258 kvm
Centrum

Kontor med utsikt över Kungsgatan! Lokalen ska totalrenoveras så hyresgästen har möjlighet att påverka planlösning och ytskikt.Förmedlare: Bygg Göta

Mer info

Lager/Förråd, 2000 kvm
Hisings Backa

Fastigheten ligger med utmärkt läge, i ett industriområde, strax intill E6 och Göta älv. Med 500 meter till påfart E6 går bilresan in till Göteborg centrum på knappa 5 minuter.


Förmedlare: Corem Property

Mer info

Butik, 142 kvm
Majorna

Funktionell butikslokal med stora skyltfönster mot gatan, lokalen är inte lämplig för restaurangverksamhet Området har bra förbindelser med kollektivtrafiken och lätt att nå med bil från kringliggande led.

Förmedlare: Lokal Direkt

Mer info

Kontor, 200-500 kvm, Centrum

Teschska huset på Stortorget i Malmö erbjuder moderna lokaler i en historisk miljö. På femte våningen i fastigheten finner man denna lokal med fantastisk utsikt över Stortorget. En klassisk sekelskifteslokal


Förmedlare: Jyma Fastigheter

Mer info

Butik, 64 kvm, Malmö

 Trevlig kontorslokal i modern tappning med ett 40-tal arbetsplater. Här får du ett riktigt bra läge i en inspirerande miljö i ett vackert hus i hundraårig parkmiljö. Allt det som betyder mycket, både för hur kunderna uppfattar ditt företag och hur personalen trivs.  

Förmedlare: Stena Fastigheter

Mer info

Butik/Kontor/Ind 100 kvm
Malmö

Utmärkt exponeringsläge för försäljning, lager eller produktion, intill Sallerupsvägen, nära centrum men också i anslutning till yttre och inre ring.

Förmedlare: Skånesund

Mer info

Kontor, 260 kvm
Västra innerstaden

Perfekt läge mellan Slussen och Värnhem. Fräscht kontor i öppen planlösning. Färdig för inflytt. Tillgång till parkeringar i källaren.


Förmedlare: Briggen

Mer info

Butik & Kontor, 2507 kvm,
Fosie

Bussförbindelser finns på Ystadvägen. Bra kommunikationer med Malmös centrum via Ystadvägen. Yttre och Inre ringvägarna lättillgängliga

Förmedlare: Corem

Mer info

Industri/kontor 100-992 kvm
Timrå ind omr

Höglager med travers och högportar inom Timrå industriområde. Passar utmärkt för lager/lättindustri.


Förmedlare: Norrlandspojkarna

Mer info

Kontor/Lager, 297 kvm,
Karlstad

Kontor med lager och verkstadsdel på Lamberget alldeles intill Örsholmsälven med bra parkeringsmöjligheter och fin kringliggande miljö.

Förmedlare: Klövern

Mer info

Kontor/Lager, 123 kvm
Nynäshamn

Vill du också finnas på Nynäshamns fräschaste arbetsplats? I Sjötelegrafen finns kontorsutrymmen i olika storlekar och utförande.

Förmedlare: Coop Fastigheter

Mer info

Boende m.m, 390 kvm
Mariestad

F.d Skolbyggnad. Tidigare förskola med en bostadslägenhet. Lättillgängligt läge utmed infartsväg. Hela fastigheten står till köparens förfogande.Byggnad i 1 till 2-plan.
Förmedlare: ERA Kommersiellt

Mer info

Kontor/Boende, 600 kvm
Ekerö, Stockholm

Lev den nya livstilen - ArbetaBo! En fastighet - två funktioner. ARBETA i ateljén, 110kvm och BO i 2 plan om ca 143 kvm.


Förmedlare: Smedsudden

Mer info

Vårdhem, 2811 kvm, 6,6 mkr
Nässjö

Anrikt vårdhem (Betesda) byggt 1940 och 1964, renoverat 1999 med 17 lägenhetsrum i huvudbyggnaden och tre lägenheter i en sidobyggnad.

Svensk Fastighetsförmedling

Mer info

Vill du köpa/sälja företag?

Du har väl inte missat vår systersajt Bolagsplatsen.se som är Sveriges största marknadsplats för företagsöverlåtelser?
Bolagsplatsen är till för dig som vill köpa eller sälja företag, ansluta till en franchisekedja, eller söka kapital. Vi hjälper gärna till med finansiering för företagsfövärv, fastighetsköp och franchise. Står du inför en företagsöverlåtelse kan du även hitta företagsmäklare och värderingsexperter. 

Till Bolagsplatsen.se

Hotell i Stockholm, 80 rum, 37 Mkr

Hotell i centrala Stockholm med mycket attraktivt läge. Verksamheten innefattar 80 rum med restaurang, bar och café.
Överlåtelsen omfattar även fastigheterna.
128 m2 lägenhet finns disponibel för köparen.

Förmedlare: Privat annonsör

Mer info

Lokaler.nu

Lokaler.nu är till för dig som letar efter lediga lokaler, lokaler med verksamhet och fastigheter till salu. Vi är inte som andra fastighetssidor – Vi erbjuder två vägar till din drömlokal. Sök själv bland lediga lokaler eller registrera dina önskemål för lokal att hyra, så letar vi åt dig, helt kostnadsfritt.

This email has been sent to info@lokaler.nu  |  If you no longer wish to receive emails please unsubscribe  |  © 2014 Lokaler.nu. All rights reserved