Nyhedsbrev fra Tunstall A/S – oktober 2014

Danmarks første kombinerede rådhus og sundhedscenter får personsikring fra Tunstall

Den 18. november invies Egedal Kommunes nye rådhus og sundhedscenter. Der er tale om et smukt og sammenhængende byggeri, der styres af Züblin A/S og Henning Larsen Architects.

Rådhuset får i alt fem etager med 460 arbejdspladser, mens sundhedscenteret i et plan skal kunne huse 150 medarbejdere. Dertil kommer 20 midlertidige boliger, der etableres oven på en del af sundhedscenteret.

Når de mange medarbejdere kommer på plads, kan de glæde over et personsikringssystem fra Tunstall. Funktionaliteterne vil bl.a. indeholde små alarmsendere og HotKey, som er et alarmsystem, der kan aktiveres via et PC-tastatur.

Når sikkerhed er en del af hverdagen ...

Nogle medarbejdere er udsat for overfaldsfare i forbindelse med udførelsen af deres daglige arbejde. Et personalesikringssystem kan derfor være løsningen for at skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

I dialog med vores kunder ...

Vores løsninger udspringer af den dialog, som vi har haft med vores kunder igennem årene. En dialog, som vi altid har tillagt en stor værdi.

I november gennemfører vi en undersøgelse af kundetilfredsheden med vores virksomhed, forskellige ydelser og produkter.

Vi udsender spørgeskema pr. mail og ser frem til at modtage mange svar på undersøgelsen. En undersøgelse, som vi benytter til at se forbedringsmuligheder for fremtiden.

Har I den rigtige serviceaftale?

Kan I leve med et driftstop fra fredag eftermiddag til mandag morgen? Hvis ikke, så er det vigtigt med den rigtige serviceaftale.

Med Døgnservice og Beredskabsservice er I sikret mod ovennævnte "worst case scenario". Men ved du, om I har den rette dækning, så sikkerheden er i top? Klik på linket herunder, hvis du vil opdateres om jeres serviceaftale.

Få besked om serviceaftaler HER

Webshop

Udnyt muligheden for at handle på alle tider af døgnet. Som kunde i vores webshop er du nemlig ikke afhængig af faste telefontider.

Hvis du ikke allerede er kunde i webshoppen, kan du kontakte vores salgssupport, der sørger for at få dig oprettet.

Besøg vores shop HER

Døgnservice

Få hjælp døgnet rundt
365 dage om året.
Telefon: 70 22 57 57

Kundeservice

Man.- tors. kl. 8.00-16.00 
og fredag kl. 8.00-15.30
Telefon: 87 93 50 00

Kontaktinfo

Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg
info@tunstallnordic.com