Nyhedsbrev fra Tunstall A/S – november 2014

Demenssikring, der giver frihed og livskvalitet i hverdagen

Flere og flere kommuner benytter sig af muligheden for, at beboere med demens kan bevære sig frit rundt – ikke kun indendøre, men også på plejecentrenes udenomsarealer.

Tunstalls TeleVagt-system gør det unødvendigt med låste døre på plejehjemmet, da positionsmeldere muliggør en opdeling i zoner.

Udstyret med en lille alarmsender kan den demensramte lokaliseres af personalet, som modtager en alarm, hvis plejehjemmets område forlades.

TeleVagt-systemet giver færre begrænsninger og et hyggeligere og mere hjemligt miljø for beboerne.

Twig Protector til de trafiksikre

Twig Protector er en lille og let anvendelig enhed med indbygget mobiltelefon og GPS-modul. Enheden kan anvendes til opsporing af personer via en TeleVagt Localizer-central.

Borgere med demenssygdom i et tidligt stadie kan anvende Twig Protector som en lokaliseringsenhed og en almindelig telefon.

Twig Potector kan også anvendes til at beskytte medarbejdere, der arbejder alene eller andre med behov sikkerhed på arbejdet.

Varenummer: K3281

Hvorfor er der batterikit til alarmsenderne?

De bærbare alarmsendere fra Tunstall er alle IP67-godkendt, så de kan bæres i bad. Ved at benytte batterikit, sikrer du den samme vandtæthed efter batteriskifte. Hvis der benyttes andre batterier, eller batterikittet ikke benyttes, kan vi ikke garantere for vandtætheden.

Har I den rigtige serviceaftale?

Kan I leve med et driftstop fra fredag eftermiddag til mandag morgen? Hvis ikke, så er det vigtigt med den rigtige serviceaftale.

Med Døgnservice og Beredskabsservice er I sikret mod ovennævnte "worst case scenario". Men ved du, om I har den rette dækning, så sikkerheden er i top? Klik på linket herunder, hvis du vil opdateres om jeres serviceaftale.

Få besked om serviceaftaler HER

Webshop

Udnyt muligheden for at handle på alle tider af døgnet. Som kunde i vores webshop er du nemlig ikke afhængig af faste telefontider.

Hvis du ikke allerede er kunde i webshoppen, kan du kontakte vores salgssupport, der sørger for at få dig oprettet.

Besøg vores shop HER

Døgnservice

Få hjælp døgnet rundt
365 dage om året.
Telefon: 70 22 57 57

Kundeservice

Man.- tors. kl. 8.00-16.00 
og fredag kl. 8.00-15.30
Telefon: 87 93 50 00

Kontaktinfo

Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg
info@tunstallnordic.com