ALARMOS nyhetsbrev nr.2 2012
Sommaren är här!

Sommaren är äntligen här och snart är det dags för den efterlängtade semestern.

Jag har haft en lärorik och rolig vår där jag har fått lära känna många av er som använder ALARMOS och ni har lärt mig mycket nytt. Delar av vårt verksamhetssystem har bytt teknisk plattform med fokus på att skapa en framtidssäker lösning för att på bästa sätt stödja er i förebyggande- och insatsarbetet. Vi har dessutom lagt till två nya moduler som efterfrågats av våra användare, Karta, för att ge er en gemensam lägesbild, och e-tjänsten Brandskyddsredogörelse.

Jag ser fram emot att träffa er alla vid höstens användarkonferens! Om ni vill träffa mig innan dess, tveka inte att höra av er så kommer jag gärna till er.

Ha en riktigt skön sommar!

Hälsningar
Roger Hörnell 


Missa inte ALARMOS Användarkonferens 2012


Nu är planeringen av årets ALARMOS Användarkonferens i full gång! För tredje året i ordningen hälsar vi dig som är verksam inom Räddningstjänsten välkommen till ännu ett användarmöte där ALARMOS står i fokus!

Under höstens konferens ges, förutom matnyttiga föredrag och presentationer, även tillfälle att nätverka och träffa nya och gamla vänner under trivsamma former. Så oavsett om du är ny eller erfaren användare, finns det anledning att delta i ALARMOS Användarkonferens 2012! 

Mer information och inbjudan till ALARMOS Användarkonferens 2012 kommer efter sommaren! 


Missade du vårt webbseminarium?
- titta då på vår inspelade dokumentation


Under webbseminariet Kom igång med ALARMOS Brandskyddsredogörelse och ALARMOS Karta presenterades vår nya modul ALARMOS Brandskyddsredogörelse, som gör att användaren enkelt kan hantera sina brandskyddsredogörelser i ett effektivt arbetsflöde. Här visades även möjligheterna med ALARMOS Karta, vilken kan vara till stor nytta både i insats- och förebyggandedelen av ALARMOS. 
 
» Se filmen